JK: Dokle huškanje na krv i otvaranje rana naroda?!

Izvor slike: Facebook

Dok srpski mediji pišu kako zanimanje za koncerte Doris Dragović nije veliko, pop zvijezda Jelena Karleuša stala je u njezinu obranu i dala joj podršku. Karleuša je u svojoj izjavi navela i izvođače iz Hrvatske koje također cijeni i voli.

– Izuzetno me raduje što će Doris Dragović imati koncerte u Srbiji. Uvek je izazivala divljenje svojim glasom i lepotom. Istinska je Diva i legenda velike Jugoslavije. Izuzetno cenim nju, Severinu, Rozgu, Ninu, Dzibonija, Graša, Masima, Josipu, Terezu… Veliki umetnici. Muzika ne sme da ima mračnu ulogu u nacionalističkim previranjima, u ratovima, mržnji, politici, propagandi… I žao mi je kada vidim da su moje kolege iz svih ex YU republika I IZ SRBIJE, žrtve tog bezumlja. Kao neko ko je mnogo propatio u Srbiji zbog svojih stavova, istine i hrabrosti, i ko je na svojoj koži osetio nepravdu zbog političke “NEkorektnosti”, imam potrebu da javno dam podršku svima onima koji dolaze u Srbiju da pevaju. Ovde se pare NE zarađuju, OVDE PARA, POGOTOVO U MUZICI-NEMA! Ali ima puno normalnih ljudi kojima je do muzike, igre, veselja-ne do mržnje i mraka. Želim vam svima divan dan, okupan smehom i muzikom! OPEN YOUR MIND – napisala je JK na Facebooku.

Već danas, Karleuša je na Facebooku objavila i članak s jednog portala u kojem se navodi da je Doris Dragović davno izjavila kako je ubila 11 četnika, a uz sve to je napisala: