MALO SE MIRE, MALO SE SVAĐAJU: Dara i dalje ljuta na Seku zbog koncerta! Aleksićeva započela kampanju!

Izvor slike: Instagram (darabubamara_official ; seka_aleksic)

Još se nisu stišale priče o velikom okršaju Dare Bubamare i Seke Aleksić. Kako su srpski mediji objavili, Dara se jako naljutila što je Aleksićeva rezervirala beogradsku ‘Štark Arenu’ za potrebe svog koncerta sedam dana prije njezinog.

– Dara je zakazala koncert za 21. april, a najavila ga je u emisiji ‘Ami G Show’, u kojoj je gostovala baš sa Sekom. Zbog toga se iznervirala kad je čula da je njena najbolja drugarica na estradi odlučila da peva baš u ‘Areni’, i to sedam dana pre nje. Smatra da su dva folk koncerta u razmaku od nedelju dana debakl u najavi, a naročito je zabrinuta kakav će biti odziv publike za njen nastup, koji dolazi na red posle Sekinog. Zbog toga je odlučila da je pozove i zamoli je da pomeri koncert, ali je ova ostala neumoljiv – rekao je izvor dnevnih novina ‘Informer’.

Seka je potvrdila kako je i do nje došla priča da je Dara ljuta na nju, međutim, također tvrdi da su njih dvije unatoč svemu i dalje u dobrim odnosima (?!).

OD LJUBAVI OD MRŽNJE
Podsjećamo, na samim počecima svojih karijera, Dara i Seka bile su sjajnim odnosima. Često su se družile, a sve to trajalo je do Darinog vjenčanja na kojem se Seka nije pojavila. Prvi njihov susret dogodio se 2013. godine kada se Bubamara pojavila na promociji Sekinog albuma i tom prilikom izjavila kako one uopće nisu ni bile u svađi.