U ČAST DAMAMA: Saša Matić na Dan žena u Areni!

Izvor slike: Promo

U znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album “Zabranjena ljubav”, folk pjevač Saša Matić zapjevati će publici 08. ožujka na solističkom koncertu u beogradskoj Kombank areni.

Saša će s ljubavlju prirediti spektakl u kojem će te večeri naročito uživati dame budući da se odlučio za muzički ugođaj na Dan žena kada će publiku podsjetiti i na svoje najljepše balade: ‘Neke ptice nikad ne polete’, ‘Kad ljubav zakasni’, ‘Nađi novu ljubav’, ‘More tuge’ i mnoge druge.

Matić će tom prigodom proslaviti i petnaest godina karijere tokom koje je snimio sedam albuma zaključno sa albumom ‘Zabranjena ljubav’ sa kojeg se, osim naslovne numere već izdvojilo još nekoliko hitova poput ‘Sto svirača’, ‘Lagala je grade’, ‘Milo moje’….

– Prošlo je četiri godine od mog posljednjeg beogradskog koncerta i veoma se radujem još masovnijem druženju u Kombank areni. Posebnu pažnju te večeri posvetiću damama i potrudit ću se da im predstojeći Dan žena ostane u nezaboravnom sjećanju – najavljuje popularni pjevač.

Karte su već u pretprodaji, a mogu se kupiti na svim na prodajnim mjestima Eventima i DD tickets-a.