(VIDEO) Jelena Karleuša za hrvatske medije: Nečuveno je da se politika meša sa muzikom!

Izvor slike: Arhiva

Nakon što su srpski mediji koncert Doris Dragović u ‘Kombank Areni’ prozvali debaklom, te se s time složili brojni Hrvati komentirajući članke na internet portalima i dodajući da su Srbi ispravno postupili ne odlaskom na njezin koncert, za hrvatske medije izjavu je dala i Jelena Karleuša.

Prije samog koncerta, JK je otvoreno podržavala Doris jer je mišljenja kako je splitska pjevačica zaista diva, a razlog više bio je i medijski  linč koji je u svojoj zemlji pretrpjela nakon velikog beogradskog koncerta koji je održala – 15.06.2013., te pretpostavlja kako se Dragovićeva osjeća.

– Ona je bukvalno predstavljena kao ubica Srba. To je kao da ja dođem u Hrvatsku, a vodeći mediji me proglase ubicom hrvatskih vojnika. Naravno da bi se to odrazilo na posetu na mom koncertu. Kada netko objavi tako nešto, mora da ima dobar dokaz i razlog za objavljivanje. – rekla je Karleuša u izjavi za hrvatsku emisiju ‘IN Magazin’.

Pjevačica je dodala i kako smatra da je jedini razlog bojkota Dorisina koncerta bila politika za koju smatra da se ni u kojem slučaju ne smije miješati s umjetnošću, pa tako ni glazbom.