(VIDEO) NAJVEĆI TULUM NA BALKANU: Aca Lukas priprema spektakl u zagrebačkoj Areni!

Jedna od najvećih folk zvijezdi Aca Lukas, održati će 13. svibnja spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni.

Lukas će hrvatsku metropolu posjetiti u sklopu regionalne turneje, koju najavljuje kao najveći tulum na Balkanu, a osim u zagrebačkoj Areni nastupit će u Beogradu, Sarajevu i Skopju. S obzirom da ima reputaciju izvođača koji radi najveće i najluđe tulume, za očekivati je da će i u Zagrebu napraviti spektakl.

U produkcijskoj kući Skymusic, koja stoji iza ovog koncerta, najavili su brojna glazbena iznenađenja no imena svih gostiju za nadolazeći koncert za sada još ne žele otkriti. Ono što je sigurno je da će se Aci na bini pridružiti Saša Matić koji je s Vuksanović nedavno snimio numeru.

Iako uz Lukasa ide titula “folk pjevač”, on je nedavno pokazao kako odlično izvodi i pop hitove pa je tako u u emisiji Ivana Ivanovića izveo ‘Stvari lagane’ splitskog benda Tutti Frutti.

Pjevač će bez sumnje svojim obožavateljima 13. svibnja u Areni prirediti nezaboravnu večer i spektakl kojim će pomjeriti granice.

Ulaznice za zagrebački koncert Ace Lukasa i Folk House banda, koji će se održati u Areni 13. svibnja. 2017. možete kupiti u sustavu Eventim već od 99 kuna.