Željko i Tony spremaju zajednički koncert u Novom Sadu!

Izvor slike: Internet

Prije nego li predstave duetsku pjesmu koju već dugo najavljuju, Željko Joksimović i Tony Cetinski održati će zajednički koncert u Novom Sadu.

– Toni i ja se znamo dugo godina, a nekako je ova poslednja bila puna dešavanja u kojima smo dosta vremena provodili zajedno, kao što je snimanje ‘X faktora’ u Budvi u kojem mi je zaista pomogao da kvalitetno procenim ko su kandidati za najviši plasman. Iz takvih druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Poptuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i oseti tu našu sinergiju – rekao je Joksimović za ‘Alo!’, a raspoloženi Cetinski dodao:

– Veselim se druženju sa vjernom publikom u Novom Sadu na zajedničkom koncertu sa kolegom Željkom Joksimovićem. Nadam se da cemo ispuniti očekivanja fanova i priuštiti im večer puno dobre zabave i plesa uz stare hitove ali publika će ovaj puta imati priliku uživo čuti i novi singl ‘Žena nad ženama’. Vidimo se!

Ulaznice za spektakularni koncert moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Gigstixa i na blagajni dvorane ‘Spens’ u Novom Sadu.