Željko Šašić odbio Draganin poziv za nastup na njezinom koncertu!

U želji da 03. listopada pred punom Kombank arenom otpjevaju duet ‘Oči pune tuge’ koji su snimili 1996. godine, Dragana Mirković pozvala je Željka Šašića da bude njezin gost na velikom beogradskom koncertu. Ipak, prema pisanju ‘Alo!’-a, do Šašićevog pojavljivanja na pjevačicinom koncert neće doći.

– Dragana zaista priprema spektakl za sve one koji će doći na njen koncert i iz tog razloga želi da i njeni gosti budu oni pevači koje publika voli. Ona još uvek razmišlja koga će zvati, a neke kolege je već zvala. Tako je nedavno kontaktirala sa Željko Šašićem kako bi mu uputila poziv da dođe i da je podrži na bini u „Kombank areni“. Ali do njegovog nastupa neće doći. Naime, Željko je odbio da peva na Draganinom koncertu, što je pevačicu zaista šokralo – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’ i otkrio razloge zbog kojih je pjevač odbio gostovanje na koncertu Mirkovićeve:

– Željko je Dragani rekao kako ima previše obaveza i nastupa i da nikako ne može da stigne na koncert. Ona ga je saslušala, ali je svakako bila baš šokirana njegovom odlukom. Ipak, Dragana će svakako spremiti odličan repertoar za svoju publiku, a naravno da će joj ostale kolege koje je zvala doći na koncert – završava izvor.

Dragana cijelu priču nije željela komentirati dok Šašić na pozive i poruke nije ni odgovarao.