Anabela: Sa Lunom je dobar provod uvek zagarantovan!

Izvor slike: Instagram/anabelci

Pjevačica Anabela već dvije godine živi na relaciji SarajevoBeograd. Budući da njezin suprug Andrej u Sarajevu ima puno posla te da je taj grad ujedno i njezina oaza mira, Anabela ne razmišlja o ponovnom preseljenju iako joj Beograd jako nedostaje.

Kada je Andrej slobodan i može se pobrinuti za najmlađu kći Blankicu i nešto stariju Ninu, pjevačica otputuje za srpsku prijestolnicu gdje se ne rijetko sa najstarijom kćerkom Lunom zabavlja po splavovima i kavanama.

– Ja sam jedva čekala da moja Luna poraste kako bismo se družile. Nas dve smo jedna duša a dva tela. Imamo isti ukus i stil odevanja, istih smo životnih stavova, čak i fizički dosta liči na mene. Sa Lunom i njenim društvom dobar provod je zagarantovan, a njihov smisao za humor i te kako mi prija – kaže Anabela koja dodaje da se njezina kći također želi baviti javnim poslom, no ne pjevanjem već modom:

– Trebalo je da odemo zajedno na jednu žurku, a meni je kasnio let i nisam imala vremena da odem po haljinu. Zvala sam je i rekla da ima odrešene ruke. Ona zna šta mi se sviđa, poznaje i moje mere, tako da mi je sama odabrala kreaciju koju sam kasnije ponela. Svi su mi rekli da izgledam savršeno, ne znajući da me je Luna obukla – rekla je kroz smijeh Anabela za dnevne novine ‘Blic’.

Pjevačica trenutno radi na novom singlu koji će izdati za izdavačku kuću ‘BR:Enter Music’ čiji je vlasnik njezin kolega Boban Rajović.