(FOTO) DUPLO SLAVLJE: Aleksandra i Filip dva puta će izreći sudbonosno “da”!

Izvor slike: Instagram/aleksandraprijovic

Za vrijeme boravka u Miamiju, folk pjevačica Aleksandra Prijović putem društvenih mreža objavila je kako su se ona i njezin dugogodišnji dečko Filip Živojinović zaručili. Fotografija zaručničkog prstena za koji srpski mediji pišu kako vrijedi oko 3 000€, vrlo brzo je postala glavna tema na estradi.

Prema pisanju dnevnih novina ‘Kurir’, par će se vjenčati na Maldivima, a na jesen će brak sklopiti i u Beogradu te proslaviti zajedno sa 500-tinjak uzvanika. Pripreme za vjenčanje navodno su već počele te su u organizaciju uključeni svi najbliži članovi Aleksandrine i Filipove obitelji.

– Veoma smo srećni i zadovoljni. Jeste da smo se iznenadili, ali to je bilo ono prijatno i lepo iznenađenje. Oduševili smo se kada su nam javili da će se venčati. Želimo im sve najlepše u životu. Eto, vreme leti, deca su odrasla. Mi smo tu da im pomognemo sa ceremonijom, koja mora da bude onako kako dolikuje. Baš mi se sviđa prsten koji je Filip odabrao za buduću mladu – rekla je Lepa Brena za ‘Kurir’.

Zanimljivo je kako je prije putovanja u Ameriku Prijovićeva u jednom intervjuu istaknula kako jedva čeka da je Filip zaprosi i kako smatra da je sada na redu uživanje u ljubavi budući da je trenutne ciljeve vezane za karijeru ispunila tijekom 2017. godine.