(FOTO) NIJE ZNALA ZA VJENČANJE: Udala se Ilda Šaulić!

Izvor slike: Hello! (Miloš Nadaždin)

Pjevačica Ilda Šaulić u subotu je izrekla sudbonosno “da” svom dugogodišnjem dečku Bojanu Vučkoviću. Kako saznaju dnevne noveine ‘Alo!’, ono što je posebno zanimljivo je činjenica da za vjenčanje nije nitko znao, pa čak ni Ilda.

– Niko nije znao da će doći do venčanja, Bojan je pozvao sve zajedničke prijatelje da u petak uveče dođu u jedan restoran kako bi zaprosio Ildu, a pritom nikome nije hteo da govori da je na istom mestu zakazao i sastanak sa matičarkom. Na večeru su prvo pristigli Bojan i njegov brat, a ubrzo su im se pridružile Ilda i Sanela. Bojan je u jednom trenutku zamolio da stane muzika, klekao pred Ildu i pitao je da li želi da se uda za njega. Nakon što je kao iz topa izgovorila „da”, a on je poljubio, u restoran su ušli gosti i matičarka, što je pevačicu rasplakalo – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

Šaban i Goca te Bojanovi roditelji mislili su da je riječ samo o večeri na kojoj će Ilda biti zaprošena, pa su tako i oni bili šokirani ceremonijom.

– Hvala na čestitkama. Srećna sam da je sve prošlo lepo i da je moja ćerka srećna. Iskrena da budem, nisam ni znala da će se venčati, ali bilo je lepo kao u bajci. Vrlo emotivno i romantično – rekla je za ‘Alo!’ Gordana Šaulić, Ildina majka.

Sretnu vijest lijepa pjevačic podijelila je s obožavateljima putem Instagrama objavivši fotografiju buketa ispod koje je napisala: – Rekla sam DA!.

Rekla sam DA????❤️❤️

Fotografiju objavljuje Ilda Saulic (@ildasaulic)