(FOTO) PONOVNO ZAJEDNO: Goga se vratila Urošu!

Izvor slike: Story.rs

Ljubavni život folkerice Goge Sekulić uvijek je zanimljiva tema. Iako su brojni pomislili kako je pjevačica konačno našla sreću u sportašu Urošu Domanoviću, vijest o njihovom prekidu pojavila se u srpskim medijima oko Nove godine.

Budući da je par živio u Zürichu, mediji su došli do saznanja kako su razlog prekida veze bile njihove česte svađe zbog Goginih stalnih odlazaka u Beograd. Kako je Igor zbog zadobivene ozlijede uglavnom mirovao, očekivao je da većinu vremena provodi sa pjevačicom, no to zbog njezinih poslovnih obveza nije bilo moguće.

Goga se vratila u Beograd, a istovremeno se Domanovićevo stanje pogoršalo što je dovelo do operacije.

– Oni su sve vreme bili u kontaku iako nisu bili zajedno. Uroš nije toliko želeo da opterećuje Gogu svojim problemima, već je ona to saznala od svoje rođene sestre. Tek što je primila vest, pevačica je u sekundi zaboravila na krizu u braku i otišla kod svog supruga i pala mu u zagrljaj – rekao je izvor dnevnih novina ‘Kurir’ i dodaje:

– Pevačica brine o mužu kao nikad dosad, pogotovo dok je ležao u bolnici. Pored toga što se se prvih dana nije razdvajala od njega, ona ga je hranila, mazila, pazila, išla u nabavku, a čak je i otkazala neka gostovanja kako bi bila pored njega. Očigledno je i Uroš shvatio da je preterao kada je prigovarao Gogi za posao.

U kratkom telefonskom razgovoru s ekipom dnevnih novina ‘Kurir’, Goga je rekla da se nalazi u Zurichu da trenutno nema vremena za komentiranje njihovih saznanja.