(FOTO) Vjenčali se Aleksandra i Filip!

Izvor slike: Instagram/aleksandrazivojinovicofficial

U četvrtak, 21. lipnja, “sudbonosna da” izrekli su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Ceremonija vjenčanja počela je u 13:00 sati crkvenim vjenčanjem na Bežanijskoj kosi, dok je građansko vjenčanje održano u 19:00 sati u ‘Belexpo centru’ gdje se slavlje nastavilo do ranih jutarnjih sati.

Nešto prije 13:00 sati, ispred crkve stigli su kumovi mladenaca: pjevač Aco Pejović u pratnji supruge Biljane te košarkaš Miloš Teodosić i njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin. Nedugo zatim, u bijeloj kočiji stigli su i Aleksandra i Filip. Odjevena u raskošnu vjenčanicu koju je specijalno za nju kreirala Tijana Todorović, Aleksandra nije skidala osmijeh s lica. Filip je za jedan od najvažnijih događaja u životu odabrao elegantno crno odijelo.

Odmah po dolasku, mladence su okružili svirači, a kako red nalaže, mladi Živojinović ih je častio novčanicama od po tisuću dinara. Muzika je trajala i za vrijeme crkvenog vjenčanja, a orkestar se novinarima pohvalio kako ih je domaćin jako dobro počastio.

Osim mladenaca, veliku pažnju privukli su i gosti. Zasigurno najelegantnija na vjenčanju bila je folk zvijezda Lepa Brena i mladoženjina majka Zorica Nakić koja se pojavila u zelenoj odjevnoj kombinaciji. Brena i Zorica su tijekom crkvenog vjenčanja cijelo vrijeme bile jedna pokraj druge, a uz njih i Filipova mlađa braća Stefan i Viktor Živojinović, te Aleksandrina obitelj: otac Nedeljko, majka Borka, baka i djed. Osim njih, bliski prijatelji poput Dragana Brajovića Braje, Nikole Rokvića, Marka Pantelića, te milijardera Iona Țiriaca, također su prisustvovali crkvenom vjenčanju.

Građanskom vjenčanju prisustvovalo je ukupno oko 900 ljudi među kojima su bila broja poznata imena. Katarina Grujić, Milica Pavlović, Milica Todorović, Dragi Domić, Marina Tadić, Sale Tropico, Jovana Pajić, Željko i Jovana Joksimović, Saša Popović, Dragan Kojić Keba,… samo su dio onih koji su prisustvovali, po mišljenju mnogih, vjenčanju godine. Sprki mediji pišu kako je na vjenčanje ukupno potrošeno oko 400 000 eura.