Goca Tržan: Ne uspeva mi da zatrudnim!

Izvor slike: Andreja Damnjanović

Goca Tržan već duže vrijeme priželjkuje još jedno dijete. Pored kćerke Lene koju ima iz braka s Ivanom Marinkovićem, Goci je velika želja da prinovu dobije i sa sadašnjim dečkom Rašom Novakovićem.

U intervjuu za magazin ‘Story’, pjevačica je otkrila da Raša i ona rade na tome da se ona ponovno ostvari kao majka, a on postane otac, no priznaje da im to ne polazi za rukom.

Što je razlog poteškoćama da se opet ostvarite kao majka?

-Bojim se da nisam u situaciji da o tome pričam toliko otvoreno jer se radi o nečijem zdravlju, ali kao i ogroman broj na prvi pogled zdravih parova, ne ide nam. Mi smo samo kap u moru takvih ljudi.

Priželjkujete li dječaka ili još jednu djevojčicu?

-Iskreno, svejedno mi je. Možda za nijansu više želim muško dete jer znam kako je sa devojčicama. Ne bi bilo loše da rodim jednog neodoljivog frajera!

Kakvim zamišljate Rašu u ulozi oca?

Kao strpljivog, nežnog i posvećenog tatu.

Vaša kolegica iz grupe TAP 011 i prijateljica Ivana Peters otvoreno je priznala u intervjuu za ‘Story’ da je kći Saru dobila umjetnom oplodnjom. Da li biste i vi bili spremni na taj potez ukoliko vam ne uspije da zatrudnite prirodnim putem?

-Bojim se da sam i ja na najboljem putu da prolazim kroz to isto ako budem želela ponovo da rodim. Imam samo ozbiljnu dilemu zbog prejakog tretiranja hormonima za održavanje trudnoce koji mogu biti okidač za neko kancerogeno oboljenje a ja sam već u pristojnim godinama da se sa tim igram. Ako bude izvesna vestaška oplodnja svakako ću se dobro informisati o svemu što svakako savetujem svim ženama koje se spremaju za ovo isto.

izvor: Story