Goga Sekulić: Ana Nikolić mi je bila velika podrška u najtežim trenucima!

Izvor slike: Dejan Milićević (Goga), Arhiva (Ana)

Goga Sekulić  u potpunosti se posvetila karijeri. Nedavno je predstavila pjesme ‘Ja hoću sve’ i ‘Moja druga mladost‘ te se zadovoljna reakcijom publike sprema za promociju ostatka albuma koji uskoro izlazi u prodaju u izdanju ‘City Records’-a.

Dajući nedavno intervju za emisiju ‘Glamur’, Sekulićeva se prisjetila kako je izgledao period njezina života kada nije radila i kada se oporavljala od gubitka supruga Igora.

– Mnogo sam volela da izlazim. Dešavalo se da iz grada pakujem kofer i idem pravo na aerodrom da radim u inostranstvu. Bila sam na svim događajima u gradu, a sada mi izlasci malo teže padaju, ne ide mi se svuda. U mnoge ljude sam se razočarala i taj kome odem na promociju, slavu, koncert,… mora da mnogo vredi – izjavila je Goga i dodala da joj je u teškim trenucima velika podrška bila Ana Nikolić.

– U mom teškom periodu, ona je bila ta koja mi je uvek pustila poruku s pitanjem kako sam i da li mi nešto treba. Zato mi naprimer nije uopše bio problem da odem na njenu slavu – završava Sekulićeva.