JELENA I ANA DEMANTIRAJU SVAĐU: U super smo odnosima!

Izvor slike: Hello!

Prijateljstva na estradi jako su rijetka, pogotovo kada su u pitanju velike zvijezde koje svoje kolege sreću samo na snimanjima te tu s njima završavaju svaku dublju komunikaciju i druženje. Ipak, javnost je upoznata da postoje i iznimke među kojima su i pop zvijezde Jelena Karleuša i Ana Nikolić koje su prijateljice dugi niz godina.

Iako nemaju vremena za stalna posjećivanja, njih dvije se često čuju telefonom, te jedna drugoj pružaju podršku. Međutim, magazin ‘Puls’ u novom broju objavio je kako su upravo ove dvije seksipilne pjevačice „zaratile“, a sve to zato što je JK krajem 2014. godine na Twitter objavila: – Mojim koleginicama u Novoj Godini želim da ni jednu više ne kresne izvesni Ćazim.

U želji da saznamo da li su pisanja istinita, te koja je prava istina o njihovom odnosu, kontaktirali smo obje strane. Jelena nam je kratko rekla: – Sa Anom sam u super odnosima. Stvarno ne znam o čemu je reč, a sličnu izjavu dali su nam i u Aninoj PR službi rekavši da pisanja nemaju veze s istinom.

Zanimljivo je i kako Jelena i Ana pojavljivanjima na istom mjestu uvijek privuku veliku pažnju, a na društvenim mrežama postoji ogroman broj ljudi koji često izražava želju da ove dvije pop dive snime zajedničku pjesmu. I danas se, nakon gotovo četri godine, pamti njihov poljubac u emisiji Ognjena Amidžića na televiziji ‘Pink’.