Milica: Ne znam tko je Peković!

milica-ne-znam-tko-je-pekovic

Čini se kako je veza Milice Todorović i Radeta Kovačevića u maloj krizi. Dnevni list ‘Alo!’ objavio je kako je Todorovićka u Budvi, na koncertu Cece Ražnatović, viđena u društvu NBA igrača – Nikole Pekovića. Izvor ‘Alo-a!’ navodi kako su Milica i košarkaš bili veoma bliski na koncertu folk dive.

 – Nikola i Milica su ušli na drugi ulaz ili su došli dosta kasnije, te ih niko od fotografa te večeri nije uslikao, a poznato je da unutar diskoteke nema fotografisanja. Niko nije ni pretpostavljao da su njih dvoje u bilo kakvoj vezi, ali kada su u jednom trenutku počeli prisni zagrljaji i poljupci, ljudi oko njih su bili u šoku jer je dobro poznato da je ona sa Radetom u vezi već pune četiri godine, osim ako nisu u tajnosti raskinuli. Nisu marili za ljude oko njih. Peković je, koliko je poznato, slobodan momak, tako da nije imao problem da se opusti uz Milicu, dok je ona, barem prema onome što se zna, u ozbiljnoj vezi sa rođenim bratom Saše Kovačevića. Ne znam da li im je ovo bila samo avantura za jedno veče ili će prerasti u nešto više, ali sudeći po osmehu koji joj nije silazio sa lica, Milica se dobro provodila – rekao je izvor i dodaje da je Milica i dalje u Crnoj Gori zbog nastupa i odmora.

Ipak, pjevačica je cijelu priču demantirala izjavom koju je dala za Story.rs: – Ne pratim košarku i ne znam ko je Nikola Peković i nikad se nismo upoznali, a te noći sam imala nastup u Vili Manojlović na šetalištu u Budvi.

izvor: Alo!, Story.rs

foto: Filip Šobot, internet