MLAĐE JE SLAĐE: Goga uživa u vezi s Urošem!

Izvor slike: Story

O ljubavnim vezama Goge Sekulić puno se pisalo, ali ona takve priče nije komentirala. S muškarcima s kojima su je povezivali nije se pojavljivala u javnosti pa tako nije ni poznato da li je zaista nakon smrti supruga Igora Ramovića pjevačica bila u nekoj ozbiljnoj vezi.

Upravo iz tog razloga Sekulićeva je sve iznenadila kada je u medijima predstavila 15 godina mlađeg dečka Uroša Domanovića. Da u vezi ovog cvjetaju ruže dokazuje fotografija koju je Gogu postavila na Instagram. Zanimljivo je kako Uroš u početku nije niti primjećivao pjevačicu koja je već nakon prvog susreta osjetila da je mladić privlači.

– Kasnio je avion 4-5 sati, ja ga videla, dečko je prošao. Rekoh da li ga znam iz medija, jer je dečko sportista… Stao mi je dah i onda sam ga pogledala. Nismo se javili jedno drugom, kasnije u avionu smo se pozdravili. Onda sam ga pitala jel mu treba prevoz, on je rako ne, čeka me tata. Oduvao me dečko. Onda sam zvala sestru u Cirhu da mi nabavi broj telefona, ja sam njega pozvala prva, onda je on mene pozvao na piće, sastali smo se – izjavila je Goga.

?

Posted by Goga Sekulic on Tuesday, September 20, 2016