SEKA O TRUDNOĆI: Mislila sam da će mi srce iskočiti od uzbuđenja!

Izvor slike: Andreja Damnjanović

Folk zvijezda Seka Aleksić koja je u trećem mjesecu trudnoće, za magazin ‘Hello!’ po prvi puta je progovorila o drugom stanju koje je priželjkivala godinama. Pjevačica je otkrila da ona i suprug Veljko već razmišljaju o imenima te da su napravili uži izbor.

– Neiskren bi bio odgovor da nisam razmišljala o toj temi, ali ipak ne bih da prejudiciram. Što se tiče imena, imamo nekoliko interesantnih – iskrena je Seka, koja dodaje da je, nakon što je čula radosnu vijest, imala osjećaj kao da će joj srce iskočiti.

– Znam da zvuči kao fraza, ali to se zaista ne može opisati. Srce mi je toliko lupalo, da sam mislila da će mi iskočiti iz grudi. Zahvalna sam Bogu za sve što mi je podario i često umem da kažem: „Hvala ti, bože, na svemu što si mi poslao“ – kaže buduća mama.

Seka je potvrdila da će se poroditi u Beču:

– Mislim da ću biti aktivna do avgusta, posle čega ću napraviti pauzu u karijeri kako bih se u potpunosti posvetila bebi. Znam da će moja publika to razumeti. Sada se osećam božanstveno. Osećaj je čudan, ali vrlo lep. Nikada nisam razmišljala da, uprkos svim naporima i nadljuskoj želji, možda neću moći da imam decu. Molila sam se i verovala. Veljko i ja nikada nismo strahovali da će nam biti uskraćena mogućnost da osetimo lepotu roditeljstva. Često smo pričali o velikoj porodici. Satima smo znali da sedimo u romantičnom ambijentu i da razgovaramo – završava Seka svoju ispovijest za ‘Hello!’.