ŠOKANTNO: Marija Šerifović u vezi s poznatom ljepoticom!

Izvor slike: Instagram/serifovic

O privatnom životu Marije Šerifović znalo se vrlo malo sve do 2013. godine kada je u seriji ‘Ispovest‘ ispričala svoju životnu priču i potvrdila pisanja da je lezbijka.

U medijima se pak od tada nisu pojavljivale priče o Marijinim djevojkama budući da ona od tada sve češće boravi u inozemstvu. Ipak, zbog brojnih poslovnih obaveza u Srbiji, srpski mediji saznali su da je ona skoro godinu dana u vezi sa jednom od najljepših žena s tamošnje javne scene koja je u braku sa sinom utjecajnog biznismena.

Dnevne novine ‘Kurir’ pišu kako su se Marija i njezina djevojka upoznale preko zajedničkih prijatelja. Počela su se dopisivati, a ljepotica je pala na udvaranje poznate pjevačice.

– Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vreme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u srećnom braku s naslednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko meseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vreme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije – rekao je izvor ‘Kurira’ i dodao:

– Marija i snajka su nekoliko puta viđene u poznatim beogradskim restoranima, držale su se za ruke, bilo je tu nežnih dodira, poljubaca. Naravno, neko ih je uslikao, pa su fotografije njihovih intimnih trenutaka, kad su mislile da ih niko ne gleda, ubrzo počele da se šeruju. Sad skoro pola Beograda ima te fotke u svojim telefonima.

‘Kurir’ navodi i kao je brak Marijine djevojke pao u krizu i kako se skoro došlo do razvoda.

– Naslednik imperije se pokupio i otišao u inostranstvo na neko vreme. Žena je ubrzo došla kod njega, priznala mu je da je bilo nešto između Marije i nje, molila ga da joj oprosti i obećala da će tu vezu prekinuti. Posle nekoliko dana teških razgovora odlučio je da ostane u braku, najviše zbog svoje patrijarhalne porodice. Zamislite kakav bi to bio skandal za njih da su saznali da je razlog razvoda druga žena, ali ne njegova, nego njena?! – izvor ‘Kurira’.

Po povratku u Beograd djevojka je rekla Mariji da se više ne smiju viđati no dogovor je pao u vodu budući da nisu mogle zaboraviti jedna drugu pa su se tako uspjele naći nekoliko puta.

Marija saznanja ‘Kurira’ nije ni potvrdila ni demantirala budući da na njihove pozive nije odgovarala.