(FOTO) Obožavateljica portretirala Milana Stankovića!

Izvor slike: Facebook

Da ima veliki broj fanova koji za njega spremaju razna iznenađenja, to gotovo svi znaju, međutim, sve što naprave iznova iznenadi cijelu javnost. Naime, jedna od obožavateljica Milana Stankovića  nedavno se transformirala u njega, a za taj njezin, nimalo jednostavan pothvat čulo se čak do Makedonije gdje je kasnije gostovala u tv emisiji upravo zahvaljujući toj transformaciji.

Riječ je o djevojci iz HrvatskeMarini Mamić koja je po zanimanju vizažistica, a samim tim i fantastično crta. Marina je nedavno počela s crtanjem Stankovićeva portreta na kojem i dalje radi, a crtež je toliko vjeran da je oduševio sve one koji su na Facebooku vidjeli tu fotografiju.

– Na crtež i transformaciju sam se odlučila jer Milana veoma cijenim kao umjetnika. Volim slušati njegove pjesme, ima predivan glas i pjesme poput ‘Perje’ me stvarno dirnu u dušu, pronalazim se u njima. Čini mi se da je jedna veoma pozitivna i dobra osoba, uvijek je nasmijan pa sam se odlučila takvog ga i nacrtati. Ono što mi se najviše sviđa kod njega je to što je veliki borac, unatoč svim nedaćama koje su ga snašle nije odustajao od svoga sna i vratio se jači i bolji nego ikad. Mislim da je to, kao i mnoge njegove obožavatelje, motiviralo i inspiriralo da vjerujemo u sebe i da ne odustajemo. – kaže Marina za Folk-Portal.

foto-obozavateljica-portretirala-milana-stankovica1

Djevojka dodaje da je ovaj crtež zapravo neka vrsta zahvale što je uveseljava svojim pjesmama i što cijeni rad i trud svojih fanova. Moramo priznati kako je crtež zaista vjeran prikaz Milana, a ne sumnjamo kako će se i on oduševiti portretom.