Emina Jahović iskeširala 50 000 eura za materijal svoje modne linije!

Izvor slike: Nenad Mihajlović

Nakon što je predstavila parfem ‘Closer’ koji se odlično prodaje, pjevačica Emina Jahović kreće s radom na svojoj modnoj liniji. Kako joj je u planu da se cijela kolekcija u prodaji pojavi do kraja ove godine, Jahovićeva je nedavno bila u kupovini materijala za koji je iseširala čak 50 000 eura.

– Emina je skoro boravila u Parizu, gde je našla materijale za kreacije na kojima trenutno radi. Kada su joj saopštili da njena kupovina dostiže cifru od 50.000 evra, poprilično se iznenadila, ali joj nije palo na pamet da bilo šta vrati. Samo je razmišljala kako će Mustafi da saopšti koliko je novca potrošila. Zato je odlučila da umesto sa njegovog, novac skine sa sopstvenenog računa na koju joj leže novac od nastupa. Mustafa za sada ne zna koliko je novca uložila u ovaj projekat, jer je pevačica sakrila račune – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

Ipak, tu troškovi tek počinju budući da će pjevačica morati platiti radnike i mašine kada proizvodnja krene te distribuciju kada svi komadi budu gotovi. Emina nije odgovarala na pozive i poruke pa smo tako ostali uskraćeni za njezin komentar, ali znamo da je Eminina želja bila da se osim pjevanja posveti i drugoj ljubavi – modi, vjerujemo kako ne žali novac za kvalitetan proizvod koji će nositi njezin potpis.