(FOTO) Goga Sekulić na otvaranju butika kupila 10 muških košulja!

U samom srcu Beograda, u Knez Mihajlovoj ulici upriličeno je svečano otvaranje popularnog turskog brenda ‘Tudors’, a događaju su prisustvovale poznate osobe. Iako naviknuta isključivo na skupe krpice pjevačica Goga Sekulić bila je oduševljena povoljnim muškim košuljama po cijeni od samo 1 299 dinara (oko 11 eura) te je odmah svom ocu kupila čak deset komada! Iako su došli ispratiti otvaranje i poželjeti sreću u radu, shoppingu nisu odoljeli ni Edin Škorić, Željko Vasić kao ni dečki iz Lexington benda. S obzirom da trenutno nema dečka, sve popularnija pjevačica Tamara Filipović pomagala je u kupovini svom kolegi Ćemi s kojim svakog petka nastupa na beogradskom splav ‘Blaywatch‘.

foto-goga-sekulic-na-otvaranju-butika-kupila-10-muskih-kosulja2 foto-goga-sekulic-na-otvaranju-butika-kupila-10-muskih-kosulja3

foto-goga-sekulic-na-otvaranju-butika-kupila-10-muskih-kosulja1

S obzirom na to da je ‘Tudors’ prvi turski brend pozicioniran na ovako sjajnoj lokaciji u centru Beograda, osim vlasnika, crvenu vrpcu presjekao je i turski ambasador Mehmed Kemal Bozaj, koji je poželio dugu i uspješnu suradnju i sa prisutnima nazdravio šampanjcem.