(VIDEO) MODNI ŽIRI: JK “oplela” po estradi!

Izvor slike: Instagram/karleusastar

Budući da Jelenu Karleušu prati glas da je najbolje odjevena poznata osoba u Srbiji, javnost je s nestrpljenjem čekala njezine komentare za odijevanje drugih. Poznato je kako pjevačica nema „dlake na jeziku“ pa je tako i ovoga puta u emisiji ‘Exkluziv’ rekla sve što misli.

Prva u nizu čije je Jelena oblačenje prokomentirala bila je Jelena Tomašević za koju je pop diva izjavila kako u modnom smislu ne ostavlja trag.

video-modni-ziri-jk-oplela-po-estradi6

Kao supruga nogometaša, JK je za Vladimira Stojkovića rekla kako ne odudara od drugih suigrača, ali je konstatirala kako svi nogometaši oblače marke koje uglavnom dizajniraju gejevi.

video-modni-ziri-jk-oplela-po-estradi5

Na meti joj se ponovno našla Lepa Brena za koju je prokomentirala kako je nedopustivo da se zvijezda takvog „kalibra“ tako odjeva te kako joj se to ne bi trebalo oprostiti.

Pjevačica je izrazila i svoje mišljenje o kolegici i bivšoj prijateljici Dari Bubamari za koju je odmah u početku rekla kako joj nije jasno zašto se naziva Dara kada joj je pravo ime Radojka. Kako je bila u svojstvu modnog kritičara, Karleuša se vrlo brzo vratila na glavnu temu.

– Treba stvari nazivati pravim imenom. Stvari su uvek onakve kakve izgledaju. Radojka kako se zove, tako se oblača, tako se ponaša. Seka i Dara imaju istu građu. Robusne su, a vole da se oblače onako kako ne bi posavetovao niti jedan modni ekspert jer time ističu svoje nedostatke – rekla je Jelena.

Ipak, ono što će vjerovatno iznenaditi sve, JK je uputila pohvalu na račun Seke Aleksić:

– Ova haljina na Seki je super. Crna haljina je nepogrešiva za nju. Od jedan do deset – osam.

video-modni-ziri-jk-oplela-po-estradi1

Styling folk dive Cece Ražnatović „zapeo joj je za oko“ budući da su joj se komadi odjeće i nakita veoma svidjeli, ali cjelokupan izgled nikako.

video-modni-ziri-jk-oplela-po-estradi2

Na izgled Ane Kokić Jelena je ostala ravnodušna i zamjerila joj što ne izaziva ni pozitivne ni negativne komentare budući da to za posao kojim se bavi nije nikako dobro.

video-modni-ziri-jk-oplela-po-estradi3

Nakon što je o svakom rekla po nešto, Jelena je prigovorila novinaru ‘Exkluziva’ što ju je ovim prilogom osudio na sedmodnevno „razvlačenje“ po portalima i novinama. U svakom slučaju pred nama je zasigurno zanimljiv tjedan budući da će joj neka od kolegica vrlo vjerovatno odgovoriti.