Dunja Ilić

– Dunja, hvala što ste pristali na intervju. Kako ste?
Nema na čemu. Odlično sam i nadam se da su svi čitaoci također odlično.

– Jeste li zadovoljni albumom „Misterija“?
Prezadovljna sam albumom, sa tim što je moje pevanje koje nikada nije bilo loše, kako neki zli glasovi tvrde. Sada je još uznapredovalo, što će moja predivna publika imati prilike da čuje na drugom albumu.

– Pjesme: Misterija, Bidermajer i nova Šefica Podzemlja su jedne od onih koje su vas proslavile. Koja vam je od te tri najdraža?
Meni je od te tri najdraža “Bidermajer” i uopšte od svih mojih pesama, naravno volim sve svoje pesme u suprotnom ih ne bi ni snimala, izdvajaju se ,,Šefica podzemlja”, “Nekad ljubav nije dovoljna”, “Ustaj bre i bori se”, ali ,,Bidermajer”,mi je ipak najbolja.

– Prvi muzički festival na kojem ste se pojavili, bilo je festival u Vrnjačkoj Banji, gdje se se predstavili pjesmom „Nekad ljubav nije dovoljna“. Dobili ste dvije nagrade. Kako ste se osjećali?
Osećala sam se predivno. Pesma kojom sam osvojila nagrade pokazuje moju nežnu stranu, onu koju sam skoro otkrila, od koje sam dugo bežala i sad kad sam je konačno prihvatila veliki je deo mene i pridaću joj puno značaja na sledećem albumu. Pritom je i prva kantautorska na što sam još ponosnija sa obzirom da sam u cugu nagradjena, ali ono najlepše je dobiti nagradu publike koja vam pruži najlepši osećaj na svetu dok pred njom pevate.

– Pišete li pjesme samo za sebe, ili za još neke pjevače?
Trenutno pišem samo za sebe ali sam u pregovorima sa nekim pevačima, radila bih tekstove skoro svima, ali onima kojim ne bih baš, hvala bogu po moj posao takvih nema puno. Uglavnom pucam na one koje najviše poštujem a koji su i ujedno najveća imena estrade.

– Ne pojavljujete se puno u medijima. Jeste li vi tako odlučili?
Pojavljujem se u medijama taman koliko treba.

– Prije izlaska spota za pjesmu „Šefica podzemlja“, svi su bili uzbuđeni jer se pisalo da se u spotu ljubite sa transvestitom. Kakvo vam je to iskustvo bilo?
Bilo mi je odlično i zanimnjivo, spot je ispunio sva očekivanja, zbog čega mi je posebno drago.

– Planirate li uskoro neku novu pjesmu?
Do decembra ne planiram ništa, mada ja sam prilično spontana tako da nikad ne reci nikad, radim svoj posao iz duše pa često kršim tajminge.

– Koliko smo upoznati, ne nastupate baš po Hrvatskoj. Koji je razlog?
Još nisam krenula sa nastupima ali se nadam da će Hrvatska biti jedno od prvih mesta gde ću nastupati kad krenem, obožavam Dubrovnik i Zagreb kao i ljude tamo.

– Biste li se skinuli za playboy?
Da li bi se skinula za Playboy i da li ću se skinuti ćete videti. Playboy je prestižan erotski magazin i to svi trebaju imati na umu.

– Mislite li da je za uspjeh potreban samo izgled?
Za uspeh je potrebna samo harizma. Mnogo je lepih pevačica koje nisu nista uradile jer su prazne, kao i predobrih vokala koji nisu primećeni jer u njima fali duše.

-Jeste li upoznali neke od pjevača ili pjevačica sa folk estrade?
Znam skoro celu estradu i do sad su utisci uglavnom pozitivni. Sa naravno, par razočarenja, ali dobro sve dodje na svoje.

– Jeste li imali prilike posjetiti naš portal?
Posetila sam vaš portal i naravno, dopada mi se, u suprotnom ne bih ni radila ovaj intervju.

– Što biste poručili čitateljima folk portala?
Čitaocima bih poručila da budu dobri i iskreni ljudi, jer samo to donosi sreću.