Ivana Elektra

– Pozdrav Ivana, hvala što ste pristali na intervju. Kako se osjećate u posljednje vrijeme?
Hvala na pitanju! Osećam se kao trgovački putnik! Prelazim silne kilometre, nakratko se vratim kući pa ponovo na put! 

– Pripremate li novi album?
Pripremam dva singla i biće to hot and shock! Ali pored toga sam dobila poziv jedne producentske kuće koja želi da podrži moj CD ako odlucim da snimam, a da im ustupim autorska prava za inostrano tržište moje dvije zabavne kompozicije – “Tvrdoglava” i “Alergična na ljubav” i otpevam na engl.jeziku jer u meni vide ogroman pevački potencijal i misle da produkcijski nisam bila adekvatno ispraćena kako zaslužujem!

– Pjesma „Šampanjac“ vas je definitivno proslavila. Što vi kažete na to?
Šampanjac je luda energija, jedna malo parodija na današnju situaciju malo istina, ja sam u ulozi negativca tj. glumim lošu devojku, bahatu, razmaženu i to je upalilo! Glupi se loze,moralisu i filozofiraju ali da imaju 17 godina škole kao ja, nisam ponavljala već sam studirala, da imaju pročitanu biblioteku kao ja i razna životna iskustva ne bi pokazivali svoju glupost i osnovno zanimanje im ne bi bilo boravak na internetu! Seki,Seki od Brene šalje istu poruku pa neka malo Brenu kritikuju ja sam još nova i neiskusna,hahaha

– Prvi i jedini duet vam je sa Jovanom Perišićem. Imate li želju snimiti sa još nekime i sa kime?
Jovan je trenutno broj 1 po traženosti, posjećenosti nastupa i sl. Čast mi je što mi je on otpevao taj deo u pesmi! Da sam ostala u zabavnoj muzici bio bi to Sergej Ćetkovic. Nisam pobornik dueta!

– Pjesma “Milenijum”, je na neki način plagijat, jer Deni Bonestaj je prvi imao takvu muziku. Nakon njega Ivan Zak, pa i vi. Jeste li otkupili autorska prava ili?
U Srbiji, Sokoj traži autorska prava od stranih autora, a ja sam je naknadno tražila jer nisam znala ko je autor i tek kad su oni pozvali Sokoj zbog moje pesme saznali smo ko su i dali su prava bez problema kad su videli atraktivnu plavušu! Meni je ta pesma trebala da popuni album, sama sam uradila text i dok su mi ljudi gvorili imaš hit, što ne promovišeš Milenijum, ja sam odmahivala rukom! Onda se pojavilo “Crno meče”, pa “Kao metak” a ja kažem – vidi stvarno! Ali meni je sjajno što svo troje imamo tu istu muziku.

– Čujemo da imate jako puno nastupa po hrvatskoj. Možete li nam reći koja su mjesta u pitanju?
Nastupala sam u Županji, Slav.brodu, Gospiću, Opatiji, Zagrebu. Predstoje mi Rovinj i jos 4 nastupa na primorju kao i jos 3 nastupa na kopnu!

– Gdje planirate na ljetovanje ako izvučete slobodnog vremena?
Letovanje planiram u Puli, ali to neće biti odmaranje već 4 nastupa i ako 5 dana odmorim biće dobro.

– Koji je posao po vama bolji, posao dizajnera ili pjevačice?
Bila sam i voditelj, tj. autor i voditelj emisije “Nemam šta da obučem”! Svi poslovi su sjajni! Sve jako dobro radim ne zato što ja to kazem već što postoje dokazi i reči hvale kompetentnih ljudi! Sada samo pevam i uspevam da organizujem jednu humanitarnu reviju godišnje, veša koji dizajniram!

– Jeste li imali prilike upoznati nekoga sa estrade?
Cecu, Jk, Seku, Boban Rajović mi je dobar drug, Sasa Kovačević takodje, upoznala sam sve sem Brene i Čole! I svi su mi bili gosti u emisiji. Ja sam napravila prvi intervju u Srbiji sa Azisom, Bugarskim pevačem! To što je neko poznat ne znači ništa ako je iskompleksiran. Takvi su gori od svih nepoznatih foliranata i baraba!

– Imate li porok?
Ne! Ni jedan. Ne pušim, ne pijem, osudjujem drogu ali zato ko nema mana ima nezgodne vrline – ta sam! Jako sam stroga i kritična, ali jako pravedna!

– Koji je vaš životni moto?
Da ne citiram velike mislioce jer iza mnogih su se krili lenji ljudi! Pre svega čoveka nikada ne sme da napusti nada i cilj pred sobom i to zdrav cilj do koga će stići radom

– Jeste li imali prilike posjetiti naš portal i što mislite o njemu?
Stidim se, nisam ni jedan portal posetila!

– Što biste za kraj poručili čitateljima folk portala?
Čitateljima, da čitaju i izmedju redova jer nije uvek sve na dlanu servirano, a čitateljkama da se bave poslom koji vole, da zbog ljubavi nikada ne odustanu od karijere, a da nikada ne odustanu ni od ljubavi, materinstva, da znaju da se sve lepe želje uvek ostvare i da poštuju sebe i druge, jer će biti poštovane! Ženama bih mnogo toga rekla, čak i tajnu muške ljubavi tj. šta je osnova muške ljubavi, ali drugom prilikom! Tebi poljubac i hvala! 🙂