Lepa Djordjević

Za početak hvala što ste pristali dati intervju za naš portal. Kako ste?
– Nema na čemu. Sa “Folk portalom” sam do sada imala korektnu saradnju,tako da je zadovoljstvo moje pnovo vam izaći u susret. Ja sam,ovih dana odlično – hvala na pitanju.

Prije nekoliko dana vaš je album izašao u prodaju, jeste li zadovoljni svim pjesmama?
– Da,zaista sam zadovoljna. Cd je pušten u prodaju, reakcije su pozitivne, i sve zvuči upravo onako kako sam i zamislila.

Četri pjesme sa novog albuma napisali ste baš vi, a one su se i odma izdvojile kao hitovi. Gdje pronalazite inspiraciju?
– Inspiracije mi nikada nije falilo, ali sam se tek sada osmelila da pokušam da svoje ideje prenesem na papir i stopim ih sa melodijom. Po prirodi sam emotivna i radoznala osoba tako da mi inspiracija bukvalno biti bilo šta i bilo ko. Odredjena emocija, nečija ispovest, zanimljiva rečenica…Sve može biti dobra inspiracija ukoliko imate talenta i umete da slušate.

Pjesma – ‘Ne’, u samo nekoliko dana postala je jako popularna i slušana, očekujete li da će steći veću popularnost od pjesme – ‘Luče’?
– Ne opterećujem se time. Meni je drago da se pesma dopada mojoj publici, što je jasan pokazatelj toga da je pesma kvalitetna. E, sad’ ako vremenom pesma zasluži titulu:”hit”,ja ću biti još srećnija i zadovoljnija.

Planirate li neke nastupe po Hrvatskoj i Bosni uskoro?
– Da, mislim da je ova godina pravi momenat da se upoznam sa publikom u Hrvatskoj i BIH i nadam se da ćemo se družiti na obostrano zadovoljstvo.

Ljubavni status trenutno i je li možda osoba poznata javnosti?
– Nije toliko bitno da li sam u vezi i da li je osoba koja je kraj mene javna ili anonimna ličnost…Bitno je jedino to da VOLIM i da sam VOLJENA. Ja kao i do sada neću puno pričati o svom privatnom životu,to je moja oaza koju čuvam samo za sebe.

Mnogo vremena provodite na ‘facebooku’, što mislite o prepucavanju nekih kolegica preko društvene mreže?
– Da,volim da komuniciram sa svojim fanovima i prijateljima i da lično čujem kritike,sugestije i pohvale u vezi svog rada. To me ispunjava i zaista sam srećna što spadam u one osobe koja ima divne fanove i prijatelje. Pa čak i neprijatelje…I oni umeju da budu zanimljivi.

Jeste li drugačija osoba privatno i poslovno?
– Ne razlikujem se puno privatno i na sceni. Ja sam to što jesam i dobro mi je u svojoj koži pa nema potrebe da dovodim bilo koga u zabludu da sam bolja ili lošija od onoga što zapravo jesam. Jedina mala razlika je u tome što sam privatno opuštenija,češće bez šminke i u sportskoj odeći .

Već ste se jednom slikali polugoli za jedne novine, biste li to učinili ponovno i jeste li se za to pokajali?
– Ja sam zrela osoba, apsolutno svesna svojih postupaka i sve sam svoje odluke u životu donela promišljeno pa nema razloga ni za “k” od kajanja. Želela sam da imam obnažene fotografije i zadovoljna sam svojim jer su profesionalno odradjene što znači da su izazovne ali ne i vulgarne. U tom trenutku sam bila najzadovoljnija izgledom svog tela i zašto to ne bih uradila?! Kada jednog dana ostarim,uvek ću moći da se podsetim kako sam u mladosti bila lepa i zgodna. Da li bih to ponovo uradila?…Iskreno,ne znam. Ukoliko ponovo budem u dobroj formi kao tada i ukoliko budem dobila odličnu ponudu poput tadašnje:moguće je da bih ponovila. Ne vidim ništa loše u tome.

Jeste li šopingholičarka?
– Ne,nisam. Zaista racionalno trošim svoj novac i uglavnom se trudim da ga uvek usmerim u svoj posao i karijeru. Pre ću recimo,platiti skuplje kvalitetnu pesmu i aranžman,nego kupiti skupe cipele. Brendovi mi ne znače preterano puno. Moje zadovoljstvo su putovanja…

Imate li uzor na estradi?
– Kada sam počinjala,imala sam ih…Sada nastojim ka tome da budem autentična pojava na estradi.

Družite li se privatno sa nekim od kolega/kolegica?
– Naravno. Za dosta kolega na estradi mogu slobodno reći da su mi i pravi prijatelji pa se shodno tome rado i posećujem i družim sa njima.

Biste li ikada ušli u neki reality show kao što su ‘Farma’, ‘Dvor’, ‘Survivor’?
– Ne verujem…Nisam baš osoba koja dobro funkcioniše u haosu. Prezirem nemarnost,aljkavost i loše vaspitanje. Na takve stvari jako burno reagujem. Najinteresantnija opcija od ponudjenih mi je svakako,”Survivor” tako da bih recimo jedino u tom show-u mogla sebe da zamislim.

Imate li želju snimiti duet sa nekim od kolega/kolegica?
– Da,sa dosta njih…Recimo da mi je velika želja duet sa Dinom Merlinom. Naravno, koji bi On lično iskomponovao i napisao.

Jeste li imali prilike posjetiti naš portal i što mislite o njemu?
– Naravno,sa zadovoljstvom uvek pogledam novosti na vašem portalu.

Poruka čitateljima folk portala?
– Poruka vašim čitateljima je da im želim svu sreću ovoga sveta i da uživaju u životu isto koliko uživaju i u dobroj muzici.