Seka Aleksić

– Za početak, hvala što ste pristali dati intervju za naš portal! Kako ste u posljednje vrijeme?
Zlobnike ću morati da razočaram jer se nikad bolje nisam osećala. Zadovoljna sam u svakom pogledu, kako poslovno, tako i privatno. Promovišem novi album, uživam u ljubavi čoveka koji je učinio sve da se osećam kao prava princeza, kraljica…

– Možemo li znati kako vas je Veljko zaprosio?
Mogu samo da kažem da se to desilo kada smo bili u poseti kod njegovih roditelja, a sve ostale detalje ćemo zadržati za sebe, jer je prosidba intiman čin. 

– Sa Veljkom ste snimili već dva spota, planirate li i još spotova ili zajedno imate nekih poslovnih planova?
Odlično se snašao u prethodna dva spota, tako da nema razloga da nešto menjam. Naravno da će biti još u nekom spotu. Ali, za sada ne bih da otkrivam da li će to biti u prvom narednom koji snimam ovih dana, ili u nekom koji ću snimiti u toku proleća.

– Jeste li zadovoljni posljednjim albumom?
Prezadovoljna sam. Kad na nastupima zapevam nove pesme i kad vidim reakciju publike, presrećna sam. To je najbolja potvrda da se isplatio trud i rad, kako moj, tako i cele ekipe vrhunskih profesionalaca sa kojima sam sarađivala prilikom snimanja novog CD-a.

– Koja vam je od svih vaših pjesama najviše prirasla srcu?
Ima više pesama koje bih izdvojila, ali ako moram da pomenem samo jednu, onda je to numera “Rođena s vukovima”.

– Vaša nagla promjena stajlinga mnoge je iznenadila. Što vas je nagnalo da to učinite?
Ja sam osoba koja voli da se menja često i u skladu sa svetskim trendovima. Smatram da zvezda treba da se menja i donosi nove trendove. Imate osobe koje se bave nažalost ovim istim poslom i izadju polu gole na nastup u brushalteru, gaćicama, i čizmama iznad kolena, e tako se oblače žene koje rade po noćnim barovima i naplaćuju sex, a takvu ženu nije sramota da izadje ispred i ono malo ljudi što je došlo da je sluša. Nije sve u luj vitonu i chanelu. Ukus je jako bitan.

– Imate li problem izaći na ulicu bez šminke. Kažu da pojedine kolegice izgledaju zastrašujuce bez šminke?
Hahaha Šminku nosim isključivo na televiziji i nastupima. Grozim se kada vidim nekoga sa mnogo šminke na licu u po bela dana. Ali na žalost ima i onih koji ne bi smeli da izadju iz kuće bez šminke. Nedavno smo svi videli “prirodnu lepotu” jedne nazovimo je koleginice bez sminke koju su mediji kako sam procitala nazvali “silikonskim monstrumom” I moram vam priznati da sam se uplašila videvši je bez šminke naduvanu kao da ju je izujedao roj pčela po licu. Izgledala je kao “fabrička greška” užaš jedan.

– Prate li vas paparazzi u „stopu“?
Prate, ali vremenom sam se navikla i trudim se da ne obraćam pažnju na njih. To je teret slave sa kojim moram da se nosim. Nije jednostavno non stop biti pod prismotrom paparazza koji vrebaju iza svakog ćoška. Kada sam rešila da izgradim kuću na periferiji Beograda, mislila sam da ću bar tamo imati apsolutni mir, ali sam pogrešila u proceni. Dešava se da me i tamo nađu, da dežuraju u blizini mog imanja, bez obzira što je udaljeno nekoliko desetina kilometara od centra Beograda. Bar imaju šta da vide. Loše bih se osećala kad bih ja zvala paparazze da me slikaju ispred tuđe kuće, pa da se posle u medijima javi vlasnik te kuće i da me obruka. Bilo je i takvih slučajeva kod nekih koleginica i ja ih zbog toga iskreno sažaljevam i želim im da što pre obezbede sebi i svojoj porodici kakav-takav krov nad glavom. Da se više ne slikaju ispred tuđeg dvorišta.

– Naime bilo je špekulacija da bi ste vi trebali nastupiti u „Zagrebačkoj Areni“ nakon Lepe Brene. Jeste li dobili poziv za koncert u „Areni“?
U toku su planovi za turneju i velike koncerte, kako u Beogradu, tako i u još nekim gradovima bivše Jugoslavije. Znam da imam mnogo obožavalaca u Zagrebu i radujem se svakom susretu sa njima jer su fenomanalni, tako da nije isključeno da u glavnom gradu Hrvatske organizujem koncert. Imala sam ponude za mesec oktobar, videćemo, na vreme ću vas obavestiti.

– Planirate li ubrzo neki novi koncert u Hrvatskoj i gdje?
U Hrvatskoj često i rado nastupam, tako da će i u skorijoj budućnosti biti još nastupa na tom terenu. Uskoro sam u Lampašima i diskoteci Diamond. Ovom prilikom šaljem poljubac svim mojim fanovima tamo i sa nestrpljenjem očekujem naše druženje.

– Vi se česti gost u diskoteci “Valentino Bijela”, što nam možete reći o diskoteci i o njezinoj publici koja redovito dolazi?
Prvenstveno sam tražena na tim prostorima, imam odličnu saradnju sa vlasnicima pomenute diskoteke i tamo sam fenomenalno dočekana kada dodjem. Publika je sjajna i svaki put se fantastično provedemo.

– S kojim/om se pjevačem/icom privatno najviše družite sa estradne scene?
Društvo iz mog najbližeg okruženja nema veze sa estradom. Mada, ne kažem da na estradi nisu moguća iskrena prijateljstva bez ljubomore i svega onoga što je negativno. Kad je reč o koleginicama, cenim Cecu Ražnatović i Draganu Mirković i prija mi kad nađemo dovoljno slobodnog vremena koje možemo da iskoristimo za opušteno druženje.

– Imate li nekog neprijatelja na sceni koga baš ne podnosite?
Suviše sam jaka da bih imala neprijatelje. Jedino ako neko sebi želi da laska i da sebi daje na značaju, onda može da priča da je sa mnom u neprijateljskim odnosima. Ja takve emocije ne gajim ni prema kome. Vrlo dobro se zna u kojoj pevačici ima najviše zla i koja mrzi sve uspešnije od sebi i pljuje po istima i proziva ih non stop. Ja u taj rang ne spadam hvala bogu.

– Sve češće se družite sa Cecom Ražnatović, kako biste opisali Cecu u tri riječi?
Iskrena, požrtvovana i osoba velikog srca.

– Što mislite o prepucavanju nekih estradnih ličnosti, na facebooku?
Nemam vremena da se bavim takvim stvarima. To je više za one koji nemaju posla, koji sede kod kuće, pa mogu da se prepucavaju na facebook-u. Sve će vam biti jasno ako kažem da imam zakazane nastupe do kraja maja, što se može videti na mom zvaničnom sajtu sekaaleksic.com. 

– Što mislite o vašim kolegicama koje imaju “titulu” sponzouše?
Pa šta da mislim o takvim osobama. Znam na šta aludirate. Nikada nisam bila opterećena time da se udam za bogatog muža. Sve sam sama stvorila svojim radom i trudom. Nisam morala da se udam za debelog, a bogatog muža da bih imala luj viton i chanel tašne, kofere i skupe satove. Nije sve u tome, moraš da se rodiš sa sudbinom uspešne žene, a ne da te najuri familija od muža i istera na ulicu i izblamira pred celim svetom jer si se udala zbog luj viton tašni. E to su na žalost jeftine žene i smešna lica na našoj sceni koja su poznata samo po tome da su sa muškarcima isključivo zbog para.

– Što radite u slobodno vrijeme ako ga uopće i imate?
Najradije ga provodim u svojoj oazi mira, kako nazivam svoj dom. I slobodno vreme posvećujem isključivo kvalitetnim ljudima. 

– Što je najluđe što su vam poklonili vaši fanovi?
Pored impresivnih buketa cveća, igračkica, nakita i svega ostalog što je uobičajeno, za sada je najoriginalniji poklon tetovaža. Tačnije nekoliko tetovaža koje je moj fan iz Makedonije uradio na svom telu po uzoru na moje tetovaže. Prekopirao je sve one tetovaže koje ja imam, s tim što je još I na nadlaktici istetovirao moje ime. Zar to nije najoriginalniji poklon?!

– Koji je vaš životni moto?
Prvo će ti se smejati, potom će te ignorisati, onda će se boriti protiv tebe, zatim ćeš pobediti

– Može li se očekivati još vaših tetovaža?
Za sad sam zadovoljna ovima koje imam. Za sada ne planiram još neku tetovažu da dodan, ali ko zna šta će se dešavati u budućnosti. Možda nekada ipak osetim želju da telo ukrasim još nekim crtežom.

– Jeste li šopingholičar?
Da. Obožavam šoping. Volim da kupujem stvari sebi, ali i poklone ljudima koji su mi dragi. 

– Jeste li imali prilike posjetiti naš portal i što mislite o njemu?
Jesam, dopada mi se vaš portal. Samo tako nastavite.

– Poruka čitateljima našega portala?
SVIM ČITAOCIMA VAŠEG PORTALA ŠALJEM VELIKI POLJUBAC!!!