Slađa

– Slađana, hvala što ste pristali dati intervju za nas! Kako ste?
Hvala vama sto ste mi se javili! Kako sam? Ležim na leđima i jedva dišem koliko sam se prejela slanine,čvaraka i luka…gledala bih tv, al ne mogu do daljinskog, a i gledam novi cd od Seje kalaca i njega bi trebalo poslusat ali tko će ustajat…budna sanjam…joj…tako bih htjela sad nekog frajera pokraj sebe…koji ima mišiće po cijelom tijelu, tamnoputog, sa smeđim ocima, poželjna je i neka tetovažica, pa i bradica, a i osmijeh…ulazi u sobu sa ručnikom oko struka,a niz tijelo mu klize kapljice vode i miluju mu svaki milimetar pozlaćene kože…uzima daljinski u ruke pali tv, pušta Sejin cd i nestaje…eto koliko meni malo treba da budem sretna!

– Pripremate li nakon ovih nekoliko pjesama, album?
U pripremi je novi cd koji uskoro izlazi…

– Kako ste se nosili sa bulimijom?
Sa bulimijom!? Dobro da ste me podsjetili, idem povraćat! Šalim se. Ma to je kratko trajalo…al bila su to dobra vremena jedeš šta hoćeš i ne debljaš se…upozorenje: ČITATELJI FOLK PORTALA NE ČINITE TO KOD KUĆE, UTJEČE NA MOZAK!

– Imate li dečka?
Ja mislim da imam al’ idem pitat njega šta on misli.

– Vaše grudi bile su na neki način, vaš zaštitni znak, kako se nosite s promijenom?
S tri kile lakše se nosim. Nije loše, ali me muči to što moram upotrebljavat mozak, osmijeh. (haha)

– Sa kojim bi ste popularnim pjevačem ili pjevačicom, voljeli snimiti duet?
Voljela bih snimit duet sa Michaelom Jacksonom! (hahahahahahah)

– Možete li zamisliti život bez pjesme?
Kad sam se rodila pala sam na glavu i od tad mi stalno nešto zuji i pjevuši po glavi…pijem neke tablete u boji da mi to prestane al uzalud…tako da ja ne znam šta je život bez pjesme.

– Jedna ste od pjevačica koja na svojim nastupima zrači seksipilom. Mislite li da se može uspjeti ako imate samo glas, „bez stasa“?
Zračila bi i moja baba da stavi na sebe pola kile pudera, maskare, sjenila, umjetnih trepavica, steznjake, grudnjake. Naravno da se moće uspjeti. Moja prabaka je imala vrhunski glas, stas joj nije bio neki, ali uspijela je. Bila je najpoznatija čobanica u bosni. Imala je nekoliko tisuća ovčica.

– Jeste li imali prilike posjetiti naš portal i što mislite o njemu?
Često posjetim vaš portal…super ste! Naaaajbolji!

– Poruka čitateljima folk portala?
Šaljem veeeeeeliki pozdrav svim čitateljima folk portala