Filip Mitrović bijesan na kolege: Ke*ate po inteligenciji naroda!

Izvor slike: Bojan Stevanović

Sve više pjevača hvali se brojem pregleda na YouTube-u. Ipak, postoje i oni koji sumnjaju u istinitost brojki.

– Kada će ‘Jutjub’ komunalna policija početi da kažnjava sve vas koji ke*ate po inteligenciji naroda sa plaćanjem pregleda? – napisao je pjevač Filip Mitrović na svom Facebook profilu, a onda i obrazložio svoj status za portal ‘Puls’:

– Nije realno da neka pesma ima više pregleda nego miliona stanovnika na našem govornom području. Čisto vređanje inteligencije nas koji ovaj posao radimo pošteno. Onda nemamo realnu sliku o muzici, onda se tu više ne govori o muzici već o tome čiji snimak ima više pregleda. Svako od nas može da plati 500 evra za pola miliona, ali čemu sve to? Lažeš samog sebe! Sada znam da će me ispljuvati svi kako sam ljubomoran i isfrustriran, ali samo kažem u ime svih nas kojima sve to nije jasno da se zna da nismo glupi. I onaj fazon da za jedan dan imaju tri miliona pregleda. To znači da se sve obustavlja u zemlji i da svi gledaju samo taj spot?

Međutim, nitko sa sigurnošću ne može tvrditi da brojne nisu istinite budući da sve više estradnjaka uplaćuje reklamu na društvenim mrežama što zasigurno povećava gledanost spotova i slušanost pjesama. Čini se kako ćemo zaista morati sačekati, kako Filip kaže: ‘YouTube komunalnu policiju’, pa ćemo tek onda imati realnu sliku uspjeha pjesme.