(FOTO) Cecin sin svojim komentarom šokirao Karleušu!

Izvor slike: Instagram

Prije nešto manje od godinu dana, portale i novinske stupce punile su vijesti o „okršaju“ Cecinog sina Veljka i pop pjevačice Jelene Karleuše. Prema pisanju srpskih medija, Ražnatović je tada na jednoj od društvenih mreža uputio uvredljive komentirao na Karleušin račun, no ona mu nije ostala dužna napisavši na Twitteru:

– Izgleda da ovo dete ne zna ko su mu mama i tata. Ali nisu deca kriva. Svačijem detetu želim samo najbolje.

Iako se ta priča između Jelene i Veljka tada brzo završila, mladić je danas ponovno „potkačio“ pjevačicu.

JK je na Instagram objavila fotografiju sebe i svojih kćerki nastalu neposredno prije ukrcavanje u avion za Ankaru. Njezini fanovi su fotografiju dočekali s oduševljenjem što su izrazili u komentarima, no dva komentara su posebno privukla pažnju. Naime, s profila Veljka Ražnatovića objavljen je komentar: -Jedi gov*a!, te još jedan komentar sačinjen od simbola. Šokirana onime što vidi, pjevačica je fotografiju postavila na Facebook i kratko napisala:

Njezini fanovi oštro su osudili Veljkov komentar, a drugi su pak tvrdili kako je profil hakiran, te da to nije napisao Veljko. Komentar je nakon par sati uklonjen, no prije samo nekoliko minuta postavljena je Ražnatovićeva nova privatna fotografija što bi moglo značiti da je profil i dalje u njegovom vlasništvu.