Goga na snimanju emisije prisluškivala ogovaranje!

Izvor slike: Dejan Milićević

Da se uspjeh na Balkanu teško prašta na svojoj koži osjetila je i folkerica Goga Sekulić. Naime, pjevačica se prošlog tjedna našla na snimanju emisije televizije ‘Pink’ i slučajno čula kako je ogovaraju.

– Goga se spremala u jednoj od prostorija i kako joj je u toaletu jače svetlo, rešila je da tamo proveri da li joj je šminka dobra. U momentu kada je napustila sobu, ušle su devojke koje su došle sa jednom njenom koleginicom i kako su Sekulićevu videle ispred zgrade, krenule su da je ogovaraju. U početku su pričale kako je Gogi baš krenulo u karijeri i da je njena pesma “Rekord Sam Oborila” za kratko vreme postala ogroman hit, a zatim su se dotakle i njenog izgleda. Zaključile su da je prilično smršala, ali da mora da skine još koji kilogram kako bi povratila nekadašnju liniju – rekao je izvor portala ‘Opera17’ te dodao:

– Goga više nije mogla da sedi u toaletu, pa je izašla. Kad su je ugledale na vratima, devojke su bile potpuno šokirane i iznenađene jer je nisu očekivale, a i verovatno im je bilo neprijatno jer su pričale o njoj. Goga ih je nasmejano pozdravila i pravila se kao da ništa nije čula, te se uputila u studio na snimanje.

Pjevačica na pozive i poruke nije odgovarala tako da smo ostali uskraćeni za njezin komentar.