Haris: Nisam dobio batine u Hrvatskoj!

Izvor slike: Zoran Lončarević/Blic

Pjevač Haris Džinović ovo ljeto dugo će pamtiti. Osim po glamuroznom vjenčanju s  dugogodišnjm djevojkom Melinom, ako je suditi po pisanju srpskih dnevnih novina, Džinoviću će zasigurno u sjećanju ostati i velika neugodnost koju je doživio u Hrvatskoj.

Prema pisanju ‘Kurira’, pjevač je nekoliko dana prije samog vjenčanja boravio u raznim mjestima na Jadranu, a u jednom od njih se sukobio s grupom pijanih mladića.

– Haris je s prijateljima svratio do Zadra i otišao do jednog elitnog hotela. Kad je ušao unutra, tamo se već nalazilo nekoliko mladića, koji su bili pod dejstvom alkohola. Videvši Džinovića, nagrnuli su na njega tražeći da im otpeva nekoliko pesama. On je to odbio, posle čega je došlo prvo do verbalnog obračuna, a zatim i do fizičkog. Prvo su mu dobacivali ružne reči, a onda su počeli da ga vređaju na nacionalnoj osnovi, posle čega je pevač skočio i krenuo na njih. U tom trenutku jedan od mladića se zaleteo da udari Harisa, ali je to sprečio vlasnik lokala, koji je odmah pritekao u pomoć Džinoviću i zaštitio ga. Mladići su se sklonili i ubrzo napustili restoran, a pevač nije želeo da slučaj prijavi policiji. Sva sreća što Melina nije bila prisutna jer bi izbio veći skandal – rekao je izvor dnevnih novina ‘Kurir’, a legendarni pjevač demantirao navode:

– Mi smo veče pred venčanje s prijateljima koji su prisustvovali tom činu na brodu bili u restoranu mog prijatelja i bili smo odvojeni od ostalih gostiju. Niko, i da je hteo, nije mogao da traži da mu pevam. Ali više puta mi se dešavalo kad privatno izađem da neko traži muziku, pa mi opsuje majku, a ja njemu sto majki. Uvek govorim istinu, kakva god da je, a sada zaista nisam dobio batine – rekao je Haris.