Ivanović navukao bijes Twitteraša! Deen otvoreno stao u Karleušinu obranu!

Voditelj Ivan Ivanović nebrojeno je puta u svojoj emisji na televiziji ‘Prva‘ prozivao Jelenu Karleušu, vrijeđao njezino pjevanje, intelekt,… Njegov stav nije se promijenio, a to je pokazao i sinoć u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ gdje je jedan od članova žirija.

Naime, Snežana Babić Sneki dobila je zadatak da se transformira u Jelenu Karleušu. Sneki je izvela Jeleninu pjesmu ‘Slatka mala‘ uz koreografiju i scenografiju s Karleušinog koncerta 2010. godine. Iako se Snežana dobro snašla u Jeleninoj ulozi, Ivanović joj je dao mali broj bodova prethodno rekavši:

– Ovo je verovatno da je prvi da je ova pesma uživo otpevana i na tome ti čestitam zaista. To je za veliko poštovanje zato što nije lako ono što neko snimi s pomoću kompjutera da uživo otpeva i bude isto tako. Ovaj tvoj nastup je jako koristan jer ako Jelena sada ovo gleda, može da vidi kako bi to trebalo da izgleda.

Nakon Ivanove izjave, na Twitteru su počele ”padati” uvrede na Ivanovićev račun kako nije realan, te da bi trebao biti objektivan prema onome što radi koliko god ne imao dobro mišljenje o njoj kao osobi.

U obranu JK stao je i popularni bosansko-hercegovački pjevač Fuad Backović Deen napisavši na Facebooku:

– Ne razumijem odakle tako velika kolicina netrpeljivosti i vrijedjanja Jelene Karleuse od strane Ivana Ivanovica… Ok je da ti se neko ne dopada i da nije po tvom ukusu ali bacati pod noge sav trud, rad i tolike godine opstanka na estradi mislim da nije lijepo… Mislim isto tako da je neko od kolega veceras to trebao prekinuti u startu jer Jelena je realno velika zvijezda i zraci i izgleda dostojno jednoj zvijezdi sto se nikako ne moze reci za veliku vecinu pjevaca i pjevacica na nasim prostorima. Bez veze je slusati to javno pljuvanje po nekome ko se realno trudi i gine za svoj posao i to radi bolje od svih! Inace te javne pljuvacine visu nisu ni male simpa niti su ikada i bile. To je izgleda samo kod nas trend.