Karleuša: Da nije bilo fore sa Exitom, ne bih znala ko je Đani!

Izvor slike: Instagram/karleusastar ; Damir Dervišagić

Čini se kako “rat” između folkera Đanija i pop dive Jelene Karleuše nije gotov. Nakon što je Đani uputio brojne uvrede na račun Karleuše, usporedivši je sa striptizetom, ona je na snimanju show programa ‘Zvezde Granda‘ rekla što zapravo misli o njemu i od kada uopće zna za njega.

– Nisam čula za tog pevača dok nisu počele fore vezane za njegov nastup na ‘Exitu’. Pevao si užasno, a i taj Đani je uživo užas  – rekla je Jelena nakon što je jedan kandidat izveo pjesmu spomenutog folkera.

Na njezinu izjavu reagirao je Aca Lukas pokušavši smiriti situaciju rekavši da Đani nije mislio baš tako kao što su to mediji prenijeli te da nema potrebe da se svađaju.

Podsjećamo, JK je upravo u ‘Zvezdama Granda’ jednom prilikom prokomentirala kako je Đani doživio blistavih pet minuta, a ako zvijezda može biti on, može i natjecatelj koji je pjevao njegovu pjesmu. Dodala je i kako je kandidat bucko, ali nije mutavi bucko. Trajković se našao prozvanim te je za dnevne novine ‘Kurir’ izjavio:

– Treba da je bude sramota mene da proziva. Da nije u Zvezdama Granda niko više ne bi znao za nju. Zato je na Ušće dovela pet ljudi. I upoređuje se sa Cecom. Nažalost, svi znamo kako peva ta fina dama. Da ne izađe obučena kao striptizeta, pevala bi u kupatilu, a možda ni tu. Ne vređam, ali šta da pričam o nebitnom liku.