Selma Bajrami: Muž me ucjenjuje i traži 100 000 eura za razvod!

Izvor slike: Facebook

Pjevačica Selma Bajrami nedavno se morala podvrgnuti operaciji uklanjanja masnog tkiva koje joj se pojavilo nakon carskog reza, kada je prije tri godine rodila sina Darisa. Ipak, zdravstveni problemi nisu jedini koji muče popularnu folkericu.

– Selmin, i dalje zakoniti muž Mujo već godinu dana razvlači Selmu po sudovima jer ne želi da se razvede. Optužuje je da je ona kriva za sve, a nedavno je tražio i 100.000 evra kako bi pristao na sporazumni razvod. U poslednjih godinu dana Selma preživljava pravi pakao, čak su i njegovi prijatelji dolazili na njena vrata kako bi naplatili Mujine dugove. Ona je tokom braka preživljavala i torturu kroz koju prolazi svaka zlostavljana žena – otkrio je izvor blizak pjevačici za dnevne novine ‘Alo!’.

Selma je saznanja potvrdila i otkrila kako joj suprug nije želio dovesti sina Darisa u bolnicu, čak je nije htio ni nazvati kako bi ga sina čula preko telefona. Odbio je čak i poslati joj fotografiju pod izgovorom da ima novi mobitel koji ne podržava slanje slika.

– Preživela sam kako fizičku, tako i psihičku torturu i raznorazna poniženja. Teške uvrede je nastavio da koristi i tokom procesa samog razvoda. Najviše me boli što mi se sveti preko sina Darisa. On ima pravo da ga viđa dva puta u mesecu, ali često ume da ga zadrži duže kod sebe i vrati ga trećeg dana – otkriva Selma i dodaje da joj je jako teško:

– Stalno plačem. Jedva čekam da se završi naša brakorazvodna parnica. Ročište je zakazano za 11. februar i nadam se da će ovom mučenju doći kraj. Hoću da moje dete bude što više uz mene – kaže ona za ‘Alo!’.