Vesna Zmijanac ostavila Nedu Ukraden na cjedilu!

Pop pjevačica Neda Ukraden u srijedu je snimala svoju emisiju na ‘Grand’ televiziji. Kako je koncepcija emisije takva da jedna od pjevačkih zvijezdi pozove svoje kolege, prijatelje i obitelj koji joj znače te ih predstavi, Neda je izabrala da se među njezinim kolegama nađu Vesna  Zmijanac, Lepa Brena i Predrag Živković Tozovac. Međutim, Zmijančeva se nije pojavila na snimanju, a Nedu je to jako naljutilo.

– Desetak minuta pre snimanja emisije Neda je u šminkernici besno pitala saradnike: „Gde je više Vesna? Zašto kasni? Zovite je odmah i prenesite joj da požuri, samo što nismo počeli“. Ona je bila u šoku kad je čula da je njena koleginica otkazala snimanje – rekao je izvor ‘Kurira’.

Neda je za ‘Kurir’ potvrdila saznanja, ali i dodala kako je emisija bila odlična i bez Vesne.

– Tačno je da Vesna nije bila u emisiji, ali, bez obzira na to, stvarno je bilo fantastično. Kad sam je pozvala nekoliko dana pre snimanja, rekla mi je da je operisala štitnu žlezdu i da se zasad ne pojavljuje nigde jer ne može dobro da peva i mora da se odmara, ali da će kod mene doći. Nakon toga sam svojim saradnicima prepustila kontakt s njom jer sam imala mnogo posla. Kad je došlo vreme snimanja, javljeno mi je da neće doći, ali ne znam razlog. Nisam se naljutila na nju jer smo Brena, Tozovac i ja izvukli emisiju. Namera mi je bila da nas tri pevačice, koje smo bile popularne širom Balkana, budemo zajedno i pevamo predivne pesme. Brena i ja probudile smo uspomene sa evrovizijskog festivala iz 1986. godine. Ja sam pevala njenu pesmu, a ona moju. Tu je bio i hor iz Novog Pazara, s kojim sam otpevala četiri predivne sevdalinke, a ugostila sam i svoje prijatelje, saradnike iz igraonice. Bilo je dobro i bez Vesne – kaže Neda dok Vesna na pozive nije odgovarala.