(FOTO) Zbog koga bi Boban Rajović skočio bez padobrana?!

Izvor slike: Blagoje Kešelj

Boban Rajović može se pohvaliti kako mu je ova godina sjajno krenula. Početkom 2015. otvorio je izdavačku kuću ‘BR:Enter Music’, a oni koji su odmah pristali biti dio iste, prezadovoljni su suradnjom što jasno govori da je Boban napravio pravu stvar. Ipak, osim brojnim obaveza oko izdavačke kuće, pjevač nije zapostavio ni svoju glazbenu karijeru pa je tako već spremio novu pjesmu ‘Padobran’, s kojom će se natjecati na Pink festivalu.

– U petnaest godina karijere ovo će biti moj prvi festivalski nastup. Potrudiću se da ostane zapamćen, već smo osmislili zanimljiv performans, a što se tiče pjesme, ja sam oduševljen! Svi koji su je čuli uporedili su je sa pjesmom ‘Usne boje vina’ – rekao nam je zadovoljno Rajović.

foto-zbog-koga-bi-boban-rajovic-skocio-bez-padobrana1

S obzirom na to da numera nosi naziv ‘Padobran’, pitali smo ga hoće li biti skakanja s padobranom.

– Pa, u pesmi kažem da bih za nju skočio bez padobrana (smeh). Biće dosta interesantnih detalja, baš smo se potrudili oko scenskog nastupa i koreografije, ja sam prezadovoljan. Ne bih da otkrivam previše, mogu vam samo reći da ćemo imati kavez na bini, a ostalo neka ostane mala tajna – izjavio je Boban koji dodaje kako mu plasman nije previše važan:

– Najbitnije mi je da imam dobru pjesmu koju će propratiti odličan scenski nastup, a što se tiče plasmana, neka odluči publika. Ja sam siguran da ću imati bezrezervnu podršku mojih fanova kao i da će pjesma postati veliki hit, a sve ostalo što se desi doći će kao bonus.

foto-zbog-koga-bi-boban-rajovic-skocio-bez-padobrana2

foto: Blagoje Kešelj