(VIDEO) Saznajte tko su sudionici ‘Pink Music’ festivala!

Izvor slike: Marko Todorović/Telegraf

Na Pink Music‘ festivalu koji će se održati 28. i 29. travnja sudjelovati će 25 pjevača. Na današnjoj press konferenciji objavljena su sva imena među kojima su najbrojnija ona već svima uvelike poznata. Ipak, na popisu izvođača koji su ušli u natjecanje je i nekoliko manje poznatih imena, no organizatori kažu kako su njihove pjesme zaista zaslužile prolazak, te se popis nije sastavljao po „veličini“ imena već se zaista gledala kvaliteta pjesme.

– Za ovih mesec dana imali smo između 700 i 800 prijavljenih izvođača. Ovaj muzički festival nije žanrovski određen, ima izvođača iz različitih muzičkih pravaca. Nismo se vodili ni time ko pripada kojoj izdavačkoj kući, niti ko je koliko popularan. Na prvom mestu je da li je pesma potencijalni hit. Imamo 25 pesama koje će na duplom CD-u biti objavljene u izdanju “Siti rekordsa” pre samog festivala. U propozicijama stoji i da će se one slušati pre samog festivala. Plejbekovi su se snimali juče, a nastaviće i danas kako bi publika mogla da posluša pesme pre festivala, a one će se zatim naći i na Jutjubu. Takođe na svim “Pinkovim” kanalima, u svim regionima emitovaće se ove pesme, a izvođači će gostovati u svim emisijama i izvodiće ove numere – rekao je Vlada Stanojević, voditelj festivala.

video-saznajte-tko-su-sudionici-pink-music-festivala1

PR televizije ‘Pink‘ i jedan od organizatora festivala – Darko Popović, rekao je kako će studio iz kojeg će se prenositi polufinalna i finalna večer izgledati skupocjeno i atraktivno. Popović je dodao i kako na ovom festivalu nema velike razlike između pobjednika i gubitnika jer će svatko od izvođača dobiti veliku reklamu, te će zbog duge promocije svaka pjesma doprijeti do publike.