Bračna kriza: Tanja se u Srbiju vraća bez supruga!

Izvor slike: Kurir

Folkerica Tanja Savić nedavno je sa suprugom Dušanom i sinovima ponovno otputovala u Australiju. Prije polaska, Savićeva je rekla kako u „zemlju klokana“ ide na kratak odmor, međutim, ispostavilo se da je razlog puta bio Dušanov otac – Đorđe. Naime, Tanjin svekar je prije dva dana preminuo, a njegova posljednja želja bila je da dane pred smrt provede s unucima. Iako brak Tanje i Dušana odavno ne funkcionira kako treba, pjevačica je odlučila ispoštovati želju svekra, te poći na put s obitelji.

– Tanja je još pre nekoliko meseci želela da se razvede, ali pošto joj se svekar razboleo, nije tek tako htela da ostavi Dušana, pa je pristala da s njim i decom krene u Australiju kako bi ispunila svekrovu poslednju želju da bude s unucima. Ukoliko ne budu uspeli da se dogovore, ona će sama doći u Beograd, a onda će angažovati advokate kako bi dovela i decu – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

Tanjina majka Živana za ‘Alo!’ je rekla kako komunicira s kćerkom, ali o detaljima njezina povratka ne zna puno:

 – Čujemo se sa Tanjom redovno, dobro su i ona i deca. Juče smo je zvali da joj čestitamo rođendan. Nažalost, neće ga slaviti niti obeležiti, jer joj je svekar preminuo u nedelju u toku dana, pa su i ona i Dušan sada okupirani organizacijom sahrane. Njen povratak je bio neizvestan jer je prijatelj Đorđe sve vreme bio u bolnici. Mislim da će ona nakon sahrane da dođe u Srbiju, jer ima i ona poslovne obaveze koje mora da završi ovde. E sad, ona se vraća sama. Ništa ona nama ne priča detaljno, nego eto, usput što nam kaže.

izvor: Alo!