Dara i Milan se napokon dogovorili o skrbništvu i imovini!

Izvor slike: Instagram

Razvod koji je definitivno obilježio godinu za nama zasigurno je onaj između folk pjevačice Dare Bubamare i biznismena Milana Kesića. Nakon brojnih spekulacija o Darinoj vjernosti suprugu, njih dvoje potvrdili su pisanja da je njihovom braku došao kraj.

– Ona je bila očajna kad joj je Milan saopštio letos da će na brakorazvodnoj parnici tražiti puno starateljstvo nad sinom. Svašta je tu bilo, svađa, ružnih reči, jedno vreme čak su komunicirali isključivo preko advokata i zajedničkih prijatelja – rekao je izvor dnevnih novinar ‘Kurir’.

Prije otprilike dva tjedna, na Darino inzistiranje njih dvoje “u četri oka” riješili su sve probleme dogovorivši se da je tako najbolje i za njih i za njihovog sina Konstantina koji će od sada pola mjeseca živjeti s majkom, a pola s ocem.

– Tačno je da smo se dogovorili za starateljstvo. Sve vi morate prvi da saznate, ali bar je u pitanju lepa stvar. Milan i ja smo dobri i pošteni ljudi iz normalnih porodica, pa je i logično da smo se dogovorili kao normalni ljudi. Milan je kuću u Novom Sadu prepisao Kosti, a stan na Dedinju dao je meni. Sve smo rešili civilizovano – rekla je Dara za ‘Kurir’.

Kako dnevne novine navode, osim nekretnina u Beogradu, Bubamara ima stan i u centru Novog Sada te tri lokala, a sve to stekla je prije braka s Milanom.