Katarina Grujić opet slobodna?!

Izvor slike: Instagram/katarinagrujic.doll

Prilikom gostovanja u emisiji ‘Gossapp‘ na Pockettv aplikaciji kod voditeljice Marije Lazić, za pjevačicu Katarinu Grujić stiglo je mnoštvo pitanja iz svih dijelova svijeta, pa čak i iz daleke Koreje. Međutim, osim brojnih pohvala bilo je i nekoliko provokativnih pitanja, a jedno od njih je navodno napisao njezin bivši dečko Nemanja Buha!

Naime, korisnik koji se registrirao pod nadimkom “Nemanja Buha” pitao je kako joj je bilo u vezi s njim i čega se sjeća. Katarina je bila šokirana i zatečena, a zatim se našalila da nije mijenjala broj telefona i da sve što ga zanima može pitati direktno, a ne u emisiji. Također je istaknula da ne vjeruje da je to zaista on, ali da svaki njezin bivši dečko odlično zna što je tijekom veze s njom bilo lijepo ili pak ružno.

Na pitanje fanova kada je imala prvog dečka, otkrila je da se prvi put poljubila u sedmom razredu osnovne škole, da je bila veoma sramežljiva i tom prilikom poslala poruku mlađim generacijama da ne žure s odrastanjem i da uživaju u djetinjstvu.

Voditeljica je pročitala zahtjev jednog fana da se pjevačica slika u dresu Ognjena Vranješa, nogometaša s kojim je pjevačica od nedavno u vezi, međutim, sudeći po njezinom odgovoru, ista je već okončana!

– Dres? Kakav dres? Nemam pojma o čemu govorite niti na šta se odnosi ovo pitanje – kao iz topa je izgovorila i time navela na razmišljanje da li je ponovno slobodna.

Što je još otkrila o svojoj intimi, tetovažama kojima su joj dečki dokazivali ljubav, vezama za jednu noć i seksu iz strasti, pogledajte OVDJE.