Maja Marijana otišla od supruga!

Izvor slike: Kurir

Maja Marijana ovu godinu pamtiti će po velikim poslovnim uspjesima, ali nažalost i po privatnim problemima. Naime, Maja je imala nekoliko singlova koji su dobro prošli kod publike, a postala je i voditeljica ‘DM SAT’ televizije. Međutim, ono što ju je zadesilo na proljeće ove godine, zasigurno neće nikada zaboraviti.

Početkom godine, mediji su pisali o batinama koje je pjevačica dobila od supruga Mladena Šmakića. Nakon što se oporavila od šoka i ozljeda, Maja je izgladila odnose sa Šmakićem, te nastavila živjeti i raditi s njim. Ipak, odlučila se da dalje ne ide. Prema pisanju ‘Blica’, Maja je nedavno napustila supruga, a osim što više ne žive zajedno, prekinula je i poslovnu suradnju.

– Maja je veoma utučena. Najzad je prekinula svaki kontakt sa Mladenom, a sve ga ređe spominje. Bilo joj je teško da se rastane od Mladena, iako su njihovi odnosi bili vrlo poljuljani. Na sve načine se trudila da spase brak, čak mu se i vratila nakon što ju je tukao, ali na kraju je shvatila da sve to nema budućnost – rekao je izvor ‘Blica’, dok Marijana nije bila dostupna za komentar.