OKONČAN BRAK S MUSTAFOM: Evo što Emina dobiva razvodom!

Izvor slike: Instagram/yeamina

Početkom veljače pojavila se informacija kako se poznati estradni par Emina Jahović i Mustafa Sandal razvode. Iako se u početku nisu oglašavali, sada već bivši supružnici, medijske natpise naposljetku su potvrdili. Ipak, budući da se ni brak ne sklapa preko noći, tako nije došlo ni do razvoda.

Točku na desetogodišnji brak popularni pjevači stavili su 6. lipnja. Prema pisanju turskih medija, njih dvoje lako su se dogovorili oko podijele imovine.

Tako će obiteljsku kuću u Istanbulu prodati, dvije trećine prihoda od prodaje ići će Emini, a vrijednost vile procjenjuje se na 3 milijuna dolara. Turski mediji dalje navode kako će Emina od bivšeg supruga dobiti i kuću u Srbiji. Pjevač će za alimentaciju svakog mjeseca izdvajati oko 2800 eura te po 900 eura za svakog od njihovih sinova. Također, sinovima će financirati i obrazovanje i odmor, što će ga na godišnjem nivou stajati oko 11 000 eura. Osim toga, Emina navodno ima pravo na korištenje njegove jahte, a kupiti će joj i automobil u vrijednosti od 50 000 eura.

– Stavili smo tačku na naš brak. Oboje okrećemo nove stranice u našem životu, ali naša ljubav i naše poštovanje će se nastaviti sve do našeg poslednjeg daha. Trudiću se da budem koristan sinovima. Došli smo ovde zajedno, odlazimo zajedno. Ostajemo prijatelji – rekao je Mustafa, a prenose dnevne novine ‘Kurir’.