EKSKLUZIVNO: Nataša u novom spotu pokazala bujne grudi i guzu!

Izvor slike: Miloš Nadaždin

Pop pjevačica Nataša Bekvalac danas je u jutarnjem programu televizije ‘Pink‘ predstavila spot za novu pjesmu ‘Bolesno te volim‘. Autori pjesme Damir Handanović i Marina Tucaković napravili su pjesmu koja je odlično prošla kod publike, dok je spot režirao Miloš Nadaždin.

ekskluzivno-natasa-u-novom-spotu-pokazala-bujne-grudi-i-guzu3

Novosadska ”barbika” je u nekoliko kadrova pokazala bujne grudi i guzu, pa ne sumnjamo da će se pored pjesme, muškarcima izuzetno svidjeti i video uradak. Za Natašin izgled u spotu bila je zadužena njena mlađa sestra, stilistica i dizajnerica Kristina Bekvalac.

– Kako tekstove mojih pesama piše žena koja me dobro poznaje, oduvek pevam o realnim životnim situacijama. Ljubav na neki način i predstavlja bolesno stanje, a kako smo sve mi žene slične, moja ženska publika je oduševljena. Za ljubav, sem duše, treba imati i hrabrosti… Da voliš, da znaš da u svakom trenutku može da nestane, ali da ipak veruješ da će trajati zauvek – poručuje Nataša s Thailanda, gdje je otputovala dan nakon koncerta koji je održala ispred 50 000 svojih sugrađana za Srpsku Novu godinu.