(FOTO+VIDEO) KRALJICA PROBLEMA: Pogledajte kakvu sličnost imaju Fran i Justin Bieber!

Izvor slike: Screenshot (Fran) / Hollywood Reporter (Justin)

Pjesmama ‘Poljubi me i idi‘ te ‘Ljeto dvaput godišnje‘, hrvatska publika upoznala je mladog, šarmantnog pjevača Frana. Fran je singlovima oduševio hrvatsku publiku, a čini se kako se sada odlučio na osvajanje srpskog tržišta budući da je spot za novu pjesmu ‘Kraljica problema‘ snimio u Beogradu.

Muziku pjesme radio je Branimir Mihaljević, tekst Fayo, aranžman Shaun Tien, a za ekranizaciju je bio zadužen Vedad Jašarević.

Neki kadrovi spota podsjetili su nas na spot Justina Biebera za pjesmu ‘What do you mean?‘ koja je u 2015. godini bila jedna od najslušanijih. Naime, scene u kojima Fran i djevojka razmjenjuju nježnosti na krevetu, gotovo su identične scenama iz Justinovog spota.

fotovideo-kraljica-problema-pogledajte-kakvu-slicnost-imaju-fran-i-justin-bieber1 fotovideo-kraljica-problema-pogledajte-kakvu-slicnost-imaju-fran-i-justin-bieber3 fotovideo-kraljica-problema-pogledajte-kakvu-slicnost-imaju-fran-i-justin-bieber2 fotovideo-kraljica-problema-pogledajte-kakvu-slicnost-imaju-fran-i-justin-bieber4

Da li je Fran ili pak režiser spota, inspiraciju pronašao u svjetskoj zvijezdi, nije nam poznato, ali ukoliko uspjeh pjesme bude i upola onakav kakav je Biber postigao sa svojom, vjerujemo da će Fran biti oduševljen!

Pogledajte spot, poslušajte pjesmu, a zatim procijenite ima li sličnosti između ova dva pjevača!