(FOTO+VIDEO) ZGODNI PJEVAČ ZAVEO TOPALKOVU KĆER: Bilo je uzbudljivo sa Helenom u krevetu!

Izvor slike: Promo

Atraktivna kći Milana Topalovića Topalka završila je u naručju zgodnog pjevača ‘Kao Kao‘ benda, Marka Simičića. Dok brojni muškarci o tome samo maštaju, njemu je zavođenje Helene pošlo za rukom.

Romantične šetnje parkovima, dobro vino i nježni pogledi bili su dobitna kombinacija da se otopi ledeno srce ove mlade dame. Još kada se svemu navedenom doda i to da je Marko od nedavno slobodan mladić, eto prilike za novu ljubav. Ili pak dobar scenarija za spot, što je ovdje slučaj.

Naime, članovi ‘Kao Kao’ benda odlučili su da njihov novi spot za numeru ‘Soba’ bude bolji od svih koje su do sada snimili. S toga su odlučili da osim umjetničkih kadrova nastali snimanjem iz zraka i djevojka u spotu bude poznata. Mlada Helena je sa zadovoljstvom prihvatila angažman, a njezinom ulogom zadovoljni su svi iz benda.

– Bilo je uzbudljivo pošto smo menjali čak četiri lokacije, ali veoma naporno. Snimali smo dva dana, gotovo bez pauze ali se isplatilo – videćete uskoro! Saradnja sa Helenom je bila izvrsna. Bilo mi zadovoljstvo da snimam vrele scene sa takvom lepoticom, i znam da mi svi muškarci zavide, no ipak ona je meni samo draga drugarica i moram vam priznati odlična glumica – otkriva Marko.

Ipak, odbio nam je otkriti ono najzanimljivije, a to je kraj spota i kako se Helena ljubi.

– Pogledajte premijeru ‘Sobe’ i biti će vam kristalno jasno šta smo to radili u sobi – kroz osmijeh kaže pjevač.