(VIDEO) ‘BESO DE LOCO’ PREDSTAVIO NOVI SPOT: Poznata košarkašica u zagrljaju boksača!

Izvor slike: Promo

Bend ‘Beso de Loco’ koji svakog dana pridobija sve veće simpatije publike objavio je singl pod nazivom ‘Noćas nam ljubav ne gine’.

Za novu pjesmu, mladići su još u siječnju snimili spot u kojem su surađivali s atraktivnom kapitenicom košarkaške reprezentacije Srbije – Milicom Dabović, poznatim boksačem Miljanom Rovčaninom i manekenom Markom Radosavljevićem.

– Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da sarađujemo sa fantastičnom Milicom Dabović koja se odlično snašla u ulozi. Spot smo snimali sredinom januara a na premijeru smo čekali malo duže zbog Miličinih obaveza u klubu. Želeli smo da ekipa koja je radila na spotu, Milica, Miljan i Marko, budu tu, kada ona doživi premijeru – rekli su mladići iz ’Beso de Loco’ benda.

video-beso-de-loco-predstavio-novi-spot-poznata-kosarkasica-u-zagrljaju-boksaca3

Dabovićeva je, samo zbog promocije spota, uzela tri slobodna dana i doputovala u Beograd.
– Momci su predivni i veliko hvala što su izabrali baš mene da budem deo ove ekipe. Kada sam čula pesmu rekla sam da će ovo biti himna košarkaške reprezentacije, a sada kada sam videla i spot sigurna sam da će imati milionske preglede na Jutjubu – izjavila je Milica.

video-beso-de-loco-predstavio-novi-spot-poznata-kosarkasica-u-zagrljaju-boksaca1

Muziku i tekst numere ’Noćas nam ljubav me gine’ radila je Aleksandra Milutinović, a povjerenje za režiju spota ukazali su produkcijskoj kući ’E- Digital’.