(VIDEO) Cvija i MC Yankoo predstavili ‘Sexy dupe’!

Izvor slike: Arhiva

Stefan Cvijović Cvija i MC Yankoo su definitivno odlučili napraviti pravu pometnju na srpskoj glazbenoj sceni te su bez ikakvog straha snimili spot prepun eksplicitnih scena i golotinje za pjesmu krajnje provokativnog i direktnog naziva – ‘Sexy dupe‘. U prilog tome koliko su reperi odvažni govori i to da se u istoj rečenici osim riječi „seks“ i „dupe“ spominje i američki predsjednik Barack Obama.

Cvija kaže da jedva čeka reakcije publike i da se ni malo ne boji cenzure i zabrane gledanja onima koji su mlađi od 18 godina.

– Svuda u inostranstvu su ovakvi spotovio uobičajeni, a zgodne žene i njihova pozadina samo doprinose vizuelnom užitku. Smatram da nismo prešli granicu pristojnosti i da je spot za numeru ‘Sexy dupe’ po tematici veoma sličan spotovima za najveće svetske hitove, poput onih što rade Snoop Dogg, 50Cent i drugi. Njih niko ne cenzuriše, već se gledaju sa zadovoljstvom što će, smatram, biti slučaj i sa našom pesmom – rekao je Cvija za Folk-Portal.

Sadržaj video klipa vredan 20 000 dolara u skladu je s riječima numere, a sniman je u Saint Louisu tijekom zajedničke američke turneje Cvije i MC Yanka. Oni smatraju da nema ničeg lošeg ni uvredljivog u samom sadržaju i izražavanju, te da su bili inspirirani upravo najvećim svjetskim rap hitovima koji u svojim stihovima obilato koriste aluzije na seks i često pjevaju o lijepim ženskim atributima.