(FOTO+VIDEO) JAČA NEGO IKAD: Maja Marijana predstavila pjesmu koja govori o prekidu s Mladenom?!

Nakon veoma teškog perioda u životu, čini se kako je pjevačica Maja Marijana jača nego ikad. Osim što je ostavila nevjenčanog supruga Mladena Šmakića, vratila se i poslovnim obvezama. Dokaz toga je i nedavni nastup u Smederevskoj Palanci gdje je zabavljala šestotinjak gostiju restorana ‘Čeze’, a koliko su njezini nastupi nedostajali ljudima govori i činjenica da je ispred objekta ostalo oko 200 ljudi.

Kako ne bi razočarali i te posjetitelje, vlasnik restorana i pjevačica već su dogovorili sljedeći nastup koji će biti za tri tjedna kada će i još tih dvjestotinjak moći uživati u njezinim dobro poznatim hitovima.

v1ideo-jaca-nego-ikad-maja-marijana-predstavila-pjesmu-koja-govori-o-prekidu-s-mladenom video-jaca-nego-ikad-maja-marijana-predstavila-pjesmu-koja-govori-o-prekidu-s-mladenom2

Bilo kako bilo, izgleda da je sve ružno prošlo i da Maja više neće dozvoliti da bilo tko upravlja njezinim životom. Ona se nakon ljetne pauze vraća i na male ekrane s emisijom ‘Utorkom u 8‘ koju vodi na ‘DM Sat‘ televiziji.

Folk-Portal vam ekskluzivno donosi i nove premijeru pjesme ‘Činim nešto korisno za sebe’ koja u potpunosti govori o Majinoj nedavno završenoj borbi sa (sada već bivšim prim.aut.) supružnikom.