(VIDEO) NE BIH NIŠTA MENJAO: Saša Matić predstavio novi album!

Izvor slike: Promo

Folker Saša Matić danas je objavio svoj osmi album. ‘Ne bih ništa menjao‘ naziv je albuma koji, kao i prethodni izlazi u izdanju ‘Grand‘ produkcije.

Na ovom glazbenom ostvarenju radila je već uigrana ekipa. Marinom Tucaković, Damir Handanović, Dragan Brajović Braja, Bojan Vasić, Mlađan Dinkić, Jelena Trifunović, Marko Cvetković i Saša Milošević Mare, dobro su poznata imena koja su radila na novim pjesmama.

– Album je jedinstvena kombinacija nekoliko različitih žanrova. Iako smo se značajno približili trenutnim muzičkim trendovima ipak nisam mnogo pobegao od sebe, od svog stila. Sve smo radili polako, sa puno ljubavi i ja verujem da će to moja publika itekako prepoznati – kaže Saša.

Matić odmah započinje s promocijom, a kao i do sada, u planu su veliki koncerti. Datumi dvaju koncerata već su poznati pa se tako novosadska publika može početi pripremati za 14. veljače kada će Saša zapjevati u dvorani ‘Spens’, nakon čega slijedi ‘Spektakl 2’ – 08. ožujka u beogradskoj areni.

Da li će mu i ovog puta na bini beogradske arene društvo raditi isključivo kolegice te tko će zapjevati s njim u Novom Sadu, pjevač još uvijek ne želi otkriti, ali poručuje kako će oba koncerta biti spektakularna, ispunjena ljubavlju, dobrom pjesmom i puni pozitivne energije.

Poslušajte kompletan album!